Trouwen bij Marry Trouwborst trouwambtenaar « Huwelijk

Marry Trouwborst trouwambtenaar

Marry Trouwborst
in Den Haag

06 18465740
info@marrytrouwborst.nl
www.marrytrouwborst.nl

Een sprankelende trouwceremonie

De trouwceremonie is DE start van de mooiste dag van jullie leven. Daarom kun je die maar beter gelijk goed beginnen. Dus ga ik er 100% voor om dit onderdeel van jullie dag ON-VER-GE-TE-LIJK te maken. Ik zet jullie in het zonnetje en ik laat jullie nóg meer stralen dan jullie toch al doen op deze dag.Marry Trouwborst trouwambtenaar

Van tevoren voeren we samen mooie gesprekken en ik zoek contact met jullie naaste familie en/of beste vrienden om zo de mooiste verhalen en de grappigste anekdotes los te krijgen. We maken een “trip down memory lane” door jullie levens en jullie liefde.

Hierdoor zit iedereen – en jullie helemaal -  van het begin tot het eind op het puntje van zijn stoel. Af en toe wordt er wat gesnift of in een handtas gezocht naar een zakdoek om wat traantjes te deppen. Om jullie een paar minuten later weer in schaterlachen uit te laten barsten.Marry Trouwborst ceremoniespreker

Samen met jullie maak ik er een feestje van. Een liefdevol, persoonlijk en sprankelend feestje! Ik kijk er naar uit om jullie te zien en te spreken.

Met alle liefde,
Marry

“Vrolijk, energiek en oprecht geïnteresseerd zo ervaarden wij Marry tijdens de eerste ontmoeting. Marry nam niet alleen uitgebreid de tijd om naar ons verhaal te luisteren maar heeft ook het net flink opgehaald bij enkele vrienden/familie. Op onze trouwdag heeft ze de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een prachtig mooi levensverhaal (met humor) zorgde voor veel enthousiasme onder de gasten en wij als bruidspaar vonden het heerlijk om naar te luisteren. De vrolijke glimlach en energie van Marry zorgde voor de perfecte start van onze bruiloft! Na afloop gaven meerdere vrienden aan Marry te willen boeken als ze in de toekomst ten huwelijk gevraagd worden. Wat ons betreft de enige juiste keuze als je als bruidspaar onbezorgd wilt genieten van een mooi verhaal.”

Instagram.com/marrytrouwborst

Facebook.com/MarryTrouw

Pinterest.com/MarryTrouw

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Zuid-Holland

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

Oprecht verwonderd

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Gerelateerde bedrijven