Trouwen bij TheaTrouwt! « Huwelijk

TheaTrouwt!

Kortenaerlaan 19
4535 BV Terneuzen

06 45393110
info@theatrouwt.nl
www.theatrouwt.nl

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen! De Dag waarop jullie hardop 'JA' gaan zeggen tegen elkaar. Een dag waar je naar toeleeft en waar alles wat je lief is samen komt.TheaTrouwt!

Als je zoveel zorg en aandacht aan je bruiloft besteedt, wil je ook dat de huwelijksceremonie precies zo verloopt als voor ogen hebt. En omdat (bijna) iedere gemeente toestaat dat je je eigen trouwambtenaar meeneemt, heb je dus een keuze.

Ik zou het een eer vinden als jullie mij de ceremonie toevertrouwen

Heb je belangstelling, klik dan even door naar mijn website, kijk of de informatie jullie bevalt en zo ja, vul dan het contactformulier in. Ik bel jullie dan, want voordat we definitief met elkaar in zee gaan, hebben we altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan een persoonlijk gesprek zijn of via een video call. In dit gesprek leren we elkaar kennen, kunnen jullie mij alles vragen en kunnen we jullie grote dag bespreken.Thea veldman Theatrouwt!

Als we na dit gesprek besluiten dat er een klik en een goede basis is om met elkaar verder te gaan, gaan we eerst kijken naar de organisatorische kant van de ceremonie. Wat willen jullie wel en wat niet? Wat is de samenstelling van jullie gasten en hoe kunnen we jullie gasten op een leuke, interactieve manier bij de ceremonie betrekken?

Vrij snel na dit gesprek ligt het eerste concept voor jullie ceremonie al klaar. In ons tweede gesprek hebben we het vooral over de inhoud, jullie leven en jullie liefde voor elkaar. Tussendoor hebben we regelmatig contact, want natuurlijk mag je me voor van alles en nog wat bellen, mailen of appen en kunnen jullie voor tips, adviezen en ideeën, bijvoorbeeld over de trouwgelofte, ook bij mij terecht.Zelfstandig trouwambtenaar Thea Veldman

Recht uit je hart

Om dieper in jullie leven en liefde te duiken, krijgen jullie van mij “huiswerk”. Hoe kijk je naar je aanstaande? Wat is volgens jou het belangrijkste, leukste, liefste, mooiste en grappigste aan je aanstaande en waarom is hij/zij nou véél leuker, liever en aardiger dan een ander? Leuke, verrassende en soms best uitdagende vragen die jullie, het liefst, apart van elkaar in gaan vullen, want dan komen de meest eerlijke antwoorden, en dát is nou precies wat ik zoek. Niks is fout en alles is goed, want wat recht uit je hart komt, kan nooit fout zijn.

In de tussentijd regel ik de praktische zaken, zoals mijn eenmalige benoeming in jullie trouwgemeente. Spreekt dit alles jullie aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via mijn website of direct via de telefoon (06 – 45 393 110).

"Thea is een ontzettend warm en lief mens. Ze heeft onze ceremonie leuk, grappig, warm en lief gebracht. Het contact was zeer prettig. Op onze trouwdag voelde ze aan als familie. Thea, we kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar en blij we zijn met jou!"

"Dankzij Thea hebben wij een hele mooie ceremonie gehad. Dit komt met name doordat Thea echt de tijd heeft genomen ons te leren kennen. De gesprekken voorafgaand hebben wij ook als heel fijn en persoonlijk ervaren. Daarnaast hebben wij ook veel complimenten gehad van het gezelschap over de ceremonie! Hiervoor willen wij Thea hartelijk bedanken!"

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen voor een dag

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven