Trouwen bij Als het over de liefde gaat « Huwelijk

Als het over de liefde gaat

Vlasakker
7078 BD Megchelen

06 23779432
info@alshetoverdeliefdegaat.nl
www.alshetoverdeliefdegaat.nl

Als het over de liefde gaat

BABS Monique: Ik volg mijn hart en met passie en volle overgave maak ik graag onderdeel uit van één van de prachtigste momenten van jullie leven. Met de liefde centraal, een gulle lach en een enkele traan. En uiteraard net zo uitgebreid of kort als jullie past."

Een liefdesrelatie blijft de belangrijkste ontdekkingstocht die de mens kan ondernemen. Het bevestigen van jullie onoverwinnelijke liefde – door het huwelijk – het hernieuwen van jullie geloften of op welke andere manier dan ook zijn daarom fantastische momenten in je leven. Monique Tent Trouwambtenaar

Als echt mensenmens en ervaringsdeskundige maakt Monique graag samen met jullie een prachtige ceremonie. Jullie trouwdag wordt een van de mooiste dagen van jullie leven. Het jawoord geven doe je uiteraard graag zoals jullie dat willen; met een heel persoonlijke ceremonie die recht doet aan wie jullie zijn.

"In één woord: WAUW! Wat hebben wij intens genoten van onze dag, en wat was jij hier een groot onderdeel van. Je hebt er voor ons zo’n heerlijke, ongedwongen en warme ceremonie van gemaakt die precies was zoals wij hadden gehoopt."

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen in Gelderland

Met wie loop je naar het altaar?

Gerelateerde bedrijven