Trouwen bij Lief Bruidspaar « Huwelijk

Lief Bruidspaar

Haagweg 137
2281 AG Rijswijk

06 12306848
ivonne@liefbruidspaar.nl
www.liefbruidspaar.nl

Allerliefst Bruidspaar,

De belangrijkste ontmoeting voor jullie huwelijksdag heeft al plaatsgevonden: dat is zonder enige twijfel die tussen jou en je partner. Je kiest voor elkaar en dát laat je deze belangrijke dag aan de hele wereld weten!

Een andere belangrijke ontmoeting voor deze dag is die met de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wat kun je van hem of haar verwachten? Hoe krijgt jullie eigen verhaal de juiste toon en kleur?
Trouwambtenaar Lief Bruidspaar

Dáárom is een eerste ontmoeting en een informeel gesprek van essentieel belang. Iedere relatie heeft immers een eigen verhaal. Soms zijn er gevoelige punten… iemand die er niet meer bij kan zijn… een moeizame band met familieleden…

Met respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe júllie ze willen, creëer ik een persoonlijk verhaal. Geïnspireerd door mijn ervaringen is het voor mij een mooie en bijzondere uitdaging om tot een pakkend en passend verhaal te komen: jullie verhaal! We maken er sámen iets waardevols van…

Mag ik meelopen langs de zijlijn van jullie leven voor een knallend begin van jullie MOOISTE dag?

Tot snel!
Ivonne de Natris – www.liefbruidspaar.nl

"Dankjewel voor jouw bijdrage aan onze dag. De ceremonie was precies zoals wij ons hadden voorgesteld dankzij jouw mooie woorden."

Gerelateerde artikelen

Large_rol_van_de_trouwambtenaar_loverules

De rol van de trouwambtenaar

Large_trouwbelofte_reinedevries

Schrijf je eigen trouwbelofte

Large_zelfstandigtrouwambtenaar

Kies je eigen trouwambtenaar

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Gerelateerde bedrijven