Trouwen bij Callistas Weddings « Huwelijk

Callistas Weddings

Handelstraat 17
8916 GJ Leeuwarden

06 29155617
info@callistas.nl
www.callistas.nl

Een onbezorgde en persoonlijke huwelijksdag en ceremonie

Als trouwambtenaar zorg ik ervoor dat jullie verhaal mooi verteld wordt. Als jullie personal wedding assistant of ceremoniemeester assisteer en adviseer ik jullie bij de organisatie en planning van jullie huwelijksdag.

Met betrokkenheid, enthousiasme en oog voor detail heb ik al ruim 100 bruidsparen bijgestaan bij het realiseren van een onvergetelijke huwelijksceremonie/dag. Dit is absoluut wat ik het liefste doe: mijn grote passie!Callistas weddings

Maatwerk

Oplossingsgerichtheid, goede communicatie, organisatietalent, inlevingsvermogen en mensenkennis zijn kwaliteiten die ik meeneem om jullie huwelijksdag en/of ceremonie tot een persoonlijke en onbezorgde belevenis te maken.

Mijn werkwijze is open, eerlijk een servicegericht. Ik sta voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk, in samenwerking met mijn grote netwerk aan betrouwbare leveranciers en kennis van markt en trends.Callista van Delft trouwambtenaar

Ervaren trouwgids

Ik lever jullie als ‘trouw(e)gids’ praktijkervaring, inspiratie en rust. Ik ontlast jullie waar nodig, denk met jullie mee en bewaar het overzicht en de controle, óók in onverwachte situaties. En jullie? Jullie kunnen ontspannen en genieten en houden toch de regie!

Samen gaan we op weg naar een onvergetelijke mooie herinnering. Jullie visie, stijl en gemak. Mijn expertise, netwerk en inspiratie. Onze samenwerking! Kijk voor meer info op www.callistas.nl en laat je inspireren!

"Callista is echt in 1 woord WAANZINNIG. Een fantastisch mens met heel veel gevoel. Bij onze kennismaking was er meteen een goede klik, ze begreep heel goed onze wensen en op de dag zelf had ze een prachtig verhaal dat echt over ons ging!! Meer dan aan te raden!"

Gerelateerde artikelen

Large_rol_van_de_trouwambtenaar_loverules

De rol van de trouwambtenaar

Large_bruiloft_plannen_tips

Plan de bruiloft van je dromen met deze tips & tricks

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_bruiloft_via_livestream_jeremywong

Dankzij 5G-netwerk kan iedereen je bruiloft volgen

Gerelateerde bedrijven