Trouwen bij Callistas Weddings « Huwelijk

Callistas Weddings

Omgeving
Leeuwarden/ Breukelen

06 29155617
info@callistas.nl
www.callistas.nl

Een onbezorgde en persoonlijke huwelijksdag en ceremonie

Als trouwambtenaar zorg ik ervoor dat jullie verhaal mooi verteld wordt. Als jullie personal wedding assistant of ceremoniemeester assisteer en adviseer ik jullie bij de organisatie en planning van jullie huwelijksdag.

Met betrokkenheid, enthousiasme en oog voor detail heb ik al ruim 190 bruidsparen bijgestaan bij het realiseren van een onvergetelijke huwelijksceremonie/dag. Dit is absoluut wat ik het liefste doe: mijn grote passie!Callistas weddings

Maatwerk

Oplossingsgerichtheid, goede communicatie, organisatietalent, inlevingsvermogen en mensenkennis zijn kwaliteiten die ik meeneem om jullie huwelijksdag en/of ceremonie tot een persoonlijke en onbezorgde belevenis te maken.

Mijn werkwijze is open, eerlijk een servicegericht. Ik sta voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk, in samenwerking met mijn grote netwerk aan betrouwbare leveranciers en kennis van markt en trends.Callista van Delft trouwambtenaar

Ervaren trouwgids

Ik lever jullie als ‘trouw(e)gids’ praktijkervaring, inspiratie en rust. Ik ontlast jullie waar nodig, denk met jullie mee en bewaar het overzicht en de controle, óók in onverwachte situaties. En jullie? Jullie kunnen ontspannen en genieten en houden toch de regie!

Samen gaan we op weg naar een onvergetelijke mooie herinnering. Jullie visie, stijl en gemak. Mijn expertise, netwerk en inspiratie. Onze samenwerking! Kijk voor meer info op www.callistas.nl en laat je inspireren!

"Callista is echt in 1 woord WAANZINNIG. Een fantastisch mens met heel veel gevoel. Bij onze kennismaking was er meteen een goede klik, ze begreep heel goed onze wensen en op de dag zelf had ze een prachtig verhaal dat echt over ons ging!! Meer dan aan te raden!"

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

Oprecht verwonderd

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Kinderboek over trouwen

Gerelateerde bedrijven