Trouwen bij The Beautiful Bride Company « Huwelijk

The Beautiful Bride Company

Jan Pieterszoon Coenlaan 20
3131 NJ Vlaardingen

010 4340524
info@beautifulbridecompany.nl
www.beautifulbridecompany.nl

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Wij verzorgen heel graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up. We gaan ervoor zorgen dat jij de hele dag kan stralen! Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk kapsel bij jou past en waarmee jij je heel mooi zal voelen. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw haartype en je gezichtsvorm.

Onze stylisten hebben heel veel ervaring in het geven van advies en zullen ervoor zorgen dat jij na de proefsessie blij en tevreden in de spiegel kan kijken. Een heerlijk idee toch, dat je daarna zonder zorgen over je uiterlijk kunt gaan uit kijken naar jullie grote dag?!The Beautiful Bride company huwelijk

Professionals laten jou stralen

Wat is er fijner dan je in een ontspannen sfeer en in je eigen omgeving op te laten maken door een professional? Of je nu een mooie naturel make-up wilt of een smokey eye. Alles is mogelijk. Bij het aanbrengen van de make-up houden we altijd rekening met jouw gezichtsvorm en huidtype. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!Beautiful bride company

Keurmerk Trouwen

The Beautiful Bride company heeft het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) gekregen. De geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met de door de NTBO opgestelde kwaliteits- en gedragsnormen. The Beautiful Bride Company zorgt er voor dat jij de mooiste bruid bent!

Webshop bruidsaccessoires

In onze online bruidswinkel kan je ook terecht voor prachtige bruidsaccessoires voor in je haar zoals juwelensets, haarstrengen en haarkammen. Ook bieden wij een zeer uitgebreid assortiment overige trouwaccessoires zoals kousenbanden, stola's, bolero's, bruidsjasjes, bruidstasjes, ringkussentjes, I Do stickers, bruidsschoenen, manchetknopen etc.

Wil je meer informatie dan kun je terecht op onze website of kun je ons geheel vrijblijvend bellen.

Gerelateerde artikelen

Large_laatste_week_voor_bruiloft

De laatste week voor je bruiloft

Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Large_bruidskapsel_rinkeheederikfotografie

Zo zorg je ervoor dat je haar perfect zit op je bruiloft

Large_beautybehandeling_bruid

Schoonheidssalon bezoeken voor of na je bruiloft

Gerelateerde bedrijven