Trouwen bij BE Beautiful « Huwelijk

BE Beautiful

Brahmalaan 11
3772 PZ Barneveld

-
bebeautifulbarneveld@gmail.com
www.bebeautifulbarneveld.nl

Make up your hair

"Onze kracht is de communicatie en uiteraard de looks, omdat we het meer dan belangrijk vinden dat jij je mooi voelt terwijl je jezelf blijft!"
 
Voor verschillende gelegenheden zoals bruiloften, feesten en fotoshoots verzorgen wij de haarstyling en/of visagie! We vinden het fantastisch om creatieve haarstijlen te maken. Gekoppeld aan een plaatje/thema met een twist eraan waardoor het persoonlijk is en helemaal bij je past! Van stijl naar krul, van pluis naar glad. Van los naar vast, van plat naar volume.
Bruidsvisagist Barneveld Be Beautiful
 

Gezellig bij jou thuis

Heb je nog vriendinnen, zussen, moeders - noem het maar op ;)  - die voor dezelfde gelegenheid klaar gemaakt willen worden? Dan kunnen wij met z'n tweeën komen, mocht onze planning dat toelaten uiteraard. Zo kunnen er meerdere dames tegelijkertijd klaar gemaakt worden. Dat is voor jullie praktischer qua tijd en natuurlijk hartstikke gezellig! We vinden het belangrijk om een leuke en vooral vertrouwde sfeer te creëren. We komen op locatie (dus bij jou thuis of een andere geregelde locatie) zodat je niet hoeft te reizen!
Bruidsvisagist Be Beautiful Barneveld
 

Stralen op jouw grote dag

De make-up die we gebruiken is van het merk Inglot. Het fijne aan deze dierproefvrije make-up is dat we een ruime aanbod hebben in kleuren, van natuurlijk tot lekker aanwezig! Daarnaast vinden we het belangrijk dat de producten van Inglot veganistisch zijn en zonder parabenen/silicone, zodat er geen huidirritaties kunnen ontstaan. 
 
Ben jij al enthousiast geworden? Stuur ons gerust een e-mail naar bebeautifulbarneveld@gmail.com. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden, zodat jij als de mooiste versie van jezelf kan stralen op jouw grote dag! 
 
Liefs,
BE beautiful 
Jannadine & Lianne
 

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven