Trouwen bij Sandra Potters Beauty & Makeup « Huwelijk

Sandra Potters Beauty & Makeup

Klipper 15
2991 KJ Barendrecht

06 50528918
info@sandrapotters.nl
www.sandrapotters.nl

Hi toekomstig bruidspaar, 

Gefeliciteerd met jullie verloving! Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen. Visagie op de bruiloft is de kers op de taart. Het zorgt ervoor dat je nog meer straalt.Sandra Potters Beauty & Make-up

En hoe heerlijk is het om op die dag geen stress te hebben over make-up en jezelf in de watten te laten leggen. Want als je één dag moet kiezen om hiervan te genieten, moet het je eigen bruiloft wel zijn! 

Stralen op jullie trouwdag

Ik help je graag om door middel van make-up de mooiste karakteristieken in je gezicht te accentueren, waardoor je nog meer straalt. Ik blijf graag dicht bij wat er bij je past, dit kan dus zowel een soft natural look zijn, als meer uitgesproken full glam. Samen zorgen we ervoor dat jouw onvergetelijke dag er prachtig uit ziet! Sandra Potters visagiste

Voor zowel de proefsessie als de bruiloft zelf, kom ik over het algemeen op locatie. Eventueel heb ik een ruimte waar ik je ook kan ontvangen.  

Neem een kijkje op mijn site, en stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje!  

“Sandra heeft mijn bruidsmake-up verzorgd. Wat is dit mooi gedaan, heel natuurlijk. Bleef de hele dag goed zitten. Ze is op tijd en luistert naar wat je zou willen en samen kom je tot een mooi resultaat. Dus met 1 woord: Aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Fun & Beauty met vriendinnen

2 april: WeddingFair Nijmegen

Gerelateerde bedrijven