Trouwen bij Kirsch Wedding & Events « Huwelijk

Kirsch Wedding & Events

Burg. J.G. Legroweg 4
9765 AE Paterswolde

06 21555160
stephanie@kirschevents.nl
www.kirschevents.nl

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Iedereen is blij voor jullie en heeft de beste adviezen. Ondertussen zien jullie door de bomen het bos al niet meer en lijkt het organiseren van een droombruiloft meer op een militaire operatie dan op het feest van je leven. Huur een weddingplanner of ceremoniemeester in, begin ontspannen aan jullie bruiloft en geniet samen met familie en vrienden van jullie feest.Kirsch Events Weddingplanner Paterswolde

Weddingplanner

Je kijkt ontzettend uit naar jullie bruiloft, het uitzoeken van een jurk, proeven van de taart etc., maar je hebt zelf de tijd en de inspiratie niet om die droombruiloft te organiseren. Huur mij dan in als weddingplanner. Samen maken we een plan voor jullie bruiloft en ik regel het voor jullie.

Van uitnodiging tot catering, van muziek tot de locatie, ik help jullie bij de keuze en zorg dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een bijkomend voordeel is dat je geen familie of vrienden hoeft te vragen om ceremoniemeester te zijn. Op jullie bruiloft neem ik die taak namelijk voor mijn rekening en zorg ik dat alles op rolletjes verloopt.Stephanie de Groot Weddingplanner

Ceremoniemeester

Vind je het leuk om een groot deel zelf te organiseren en wil je vooral geen familie of vrienden belasten met het ceremoniemeesterschap, dan huur je mij in als ceremoniemeester. In dit geval zet ik een aantal weken voor jullie huwelijk de puntjes op de i, maak ik samen met jullie een draaiboek en neem het contact met leveranciers over.

Natuurlijk ben ik op de bruiloft aanwezig als aanspreekpunt voor jullie, de gasten en de leveranciers. Zo kun je zonder schuldgevoel en ontspannen aan je bruiloft beginnen!

Kies je voor Kirsch, dan kies je voor een ervaren weddingplanner en een persoonlijke, unieke bruiloft die tot in de puntjes is verzorgd. Wil jij dus ontspannen aan jouw huwelijksfeest beginnen en alles dat gebeurt samen met familie en vrienden helemaal meemaken?  Neem dan contact met mij op.

Wil je eerst een indruk krijgen van mijn werk? Bezoek mijn website kirschevents.nl of volg mij op Instagram @kirschevents.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_ohbelle_bruiloft_vriendinnen

Hulp van vrienden op je bruiloft

Large_bruidsbeurs_drenthe

19 september: Trouwbeurs Zuidwolde

Large_bruidsbeurzen_wishesweddingsevents

Bruidsbeurzen van Wishes & Weddings

Large_bruiloft_plannen_tips

Plan de bruiloft van je dromen met deze tips & tricks

Gerelateerde bedrijven