Trouwen bij FIER wedding & events « Huwelijk

FIER wedding & events

weddingplanner
uit Utrecht

06 55536637
fierweddingevents@gmail.com
www.fierweddingevents.com

Jullie gaan trouwen en Fier kan jullie helpen om ook in de voorbereiding ultiem te genieten. 

We hebben een grote passie om jullie bruiloft zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken. We barsten van het enthousiasme! Met onze brainstormsessies en ruime ervaring van design tot planning zorgen wij voor een huwelijk om trots op te zijn!Fier wedding & Events

De kracht van Fier is dat wij een bruiloft neerzetten met het budget wat jullie in gedachten hebben. Met onze ervaringen in het organiseren van bruiloften en evenementen, zorgen wij dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld is. Van 15 tot 1500 gasten, van winter- tot zomerbruiloft: wij zorgen dat het een fantastische dag gaat worden!

Ervaring, creativiteit en enthousiasme

Wij hebben in de afgelopen tijd verschillende bruiloften en evenementen georganiseerd, de opleiding tot weddingplanner gevolgd, en veel ervaring opgedaan in (project)management en design. Wat je verder van ons kunt verwachten is vooral veel enthousiasme, creativiteit, een persoonlijke aanpak en kennis van zaken.Carmen en Paulien Fier wedding & Events

We vinden het heel belangrijk dat we iedereen op een persoonlijke manier kunnen helpen en daarom organiseren we ook maar een beperkt aantal bruiloften per jaar. 

Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen en misschien wel een bruiloft te creëren waar jullie trots op zullen zijn!

Liefs, Paulien en Carmen

"Paulien & Carmen hebben onze dag compleet gemaakt. We zijn getrouwd in het prachtige Durbuy, en dankzij hun was dit een groot succes. Tijdens de gesprekken vooraf naar de bruiloft toe was het onwijs gezellig en voelde dit meer aan als een gezellige borrel. We konden met vol vertrouwen en rust het weekend in gaan. Jullie hebben zo veel werk verzet zonder dat we daar iets van meekregen! Echt dikke aanrader deze twee toppers.”

"Paulien en Carmen hebben een enorme bijdrage geleverd aan onze mooie bruiloft! Vooral hun ideeën qua styling, locatie en catering paste perfect bij onze wensen en dit kwam op de dag zelf fantastisch bij elkaar! Voor goede én tegelijkertijd hele gezellige planners, ben je bij hen aan het juiste adres!”

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Gerelateerde bedrijven