Trouwen bij Sharona Weddings & More « Huwelijk

Sharona Weddings & More

Obelixstraat 26
1336 MN Almere

06 42896229
info@sharonaweddingsandmore.nl
www.sharonaweddingsandmore.nl

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Nu is het tijd om een onvergetelijke dag te plannen en hoe kan dat beter dan met een themabruiloft? Sharona Weddings & More pakt zo groot uit als jullie willen, maar kan een thema ook subtiel laten terugkomen. 
 
Kies bijvoorbeeld voor een bepaald kleurenpallet of seizoen. Liever iets anders dan de standaard bruiloft? Kijk naar jullie gezamenlijke passie: koken, reizen, sport, films, theater, noem het maar op en we maken samen een moodboard. Neem eens een kijkje op mijn Pinterest account voor inspiratie. 
Weddingplanner Sharona van Wijk Almere

Ik denk graag out of the box dus niks is mij te gek. Het thema zal de rode draad zijn van jullie dag en alle onderdelen met elkaar verbinden. Net als jullie liefde die twee families samenbrengt.


Weddingplanner en ceremoniemeester

Ik sta jullie bij tijdens de voorbereidingen en regel alle administratieve zaken, zodat jullie kunnen focussen op alle leuke onderdelen van het plannen van een bruiloft. Het proeven van de taart bijvoorbeeld of het passen van de trouwkleding. Verder help ik mee met het zoeken naar de beste leveranciers, denk ik mee over de planning en zorg dat alles op tijd geregeld is. 
Weddingplanner Sharona van Wijk Almere
 
Op de dag zelf ben uiteraard aanwezig om de dag in goede banen te leiden als ceremoniemeester. Wil je mij liever alleen als ceremoniemeester inzetten kan dat uiteraard ook. Bekijk alle mogelijkheden op mijn website.
 
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Trouwen in Flevoland

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven