Trouwen bij Pr8feest « Huwelijk

Pr8feest

Kleine Veerweg 11
8017 BP Zwolle

06 11190961
info@pr8feest.nl
www.pr8feest.nl

Jullie trouwdag tot in de puntjes geregeld

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Het feest kan beginnen… voor het zover is moet er nog wel veel worden geregeld en gepland. Als jullie daarbij hulp willen gebruiken, dan hou ik mij van harte aanbevolen.

Mijn naam is Gerlinda van der Weerd, het gezicht achter Pr8feest. Met mijn ervaring als weddingplanner en ceremoniemeester help ik jullie graag om jullie een onbezorgde trouwdag te bezorgen.
Weddingplanner Gerlinda van der Weerd

Weddingplanner

Om te zien wat ik voor jullie kan betekenen, wil ik jullie graag leren kennen onder het genot van een kopje koffie of misschien wel met een biertje of een wijntje. Hoeveel hulp jullie nodig hebben bepalen jullie zelf. Willen jullie in de voorbereiding al (volledig) ontzorgd worden, dan organiseer ik als weddingplanner aan de hand van jullie wensen en ideeën een dag om nooit te vergeten. Alles vanzelfsprekend in nauw overleg met jullie. Weet je nog niet wat je wilt, je kunt bij mij ook terecht voor een trouwadviesgesprek.

Ceremoniemeester

Willen jullie graag alles zelf regelen en alleen om de dag zelf volop kunnen genieten van elkaar en van jullie gasten, dan ben ik graag jullie ceremoniemeester. Ik maak het draaiboek, stem de laatste zaken af met de leveranciers en ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Zo hebben jullie geen onnodige stress of alles wel geregeld is. Met jullie wensen en mijn ervaring wordt jullie speciale dag een dag uit duizenden.

Benieuwd naar mijn werkwijze en wat ik voor jullie kan betekenen? Op mijn website vind je meer informatie. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend contact opnemen. Op naar een Pr8feest! 

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Handige tips ter voorbereiding op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven