Trouwen bij Newlyweds « Huwelijk

Newlyweds

Jan van Kuikweg 135
1962 WB Heemskerk

06 12616910
trista@newlyweds.nl
www.newlyweds.nl

Van droom tot droombruiloft

Zorgeloos en ontspannen genieten van jullie bruiloft en niets anders dan aandacht voor elkaar.

Hebben jullie geen idee waar jullie moeten beginnen of zijn er al concrete plannen? Het plannen van een bruiloft doe je niet van de een op de andere dag en zeker niet iedere dag. Jullie trouwen maar één keer en je wilt die dag precies zo laten verlopen zoals jullie voor ogen hebben.Newlyweds weddingplanner

Wie is Newlyweds?

Na het organiseren van mijn eigen bruiloft in 2018 sloeg bij mij de vlam in de pan en ontdekte ik mijn grote liefde voor het organiseren van bruiloften. Niet iedereen heeft de tijd en energie om een volledige bruiloft te organiseren. Jullie tijd is kostbaar, want werk, kinderen en verplichtingen zijn de dagelijkse kost. Met mijn begeleiding en advies organiseren we zonder moeite jullie droombruiloft.

Sinds de start van Newlyweds heb ik een vakopleiding, seminars en meerdere masterclasses gevolgd en ben ik gecertificeerd weddingplanner en stylist.

Wat kan Newlyweds voor mij betekenen?

Newlyweds weddingplanning adviseert en begeleid bruidsparen in binnen- en buitenland.
En gaan de voorbereidingen jullie goed af? Kies dan voor Newlyweds professioneel ceremoniemeesterschap of begeleiding in de styling.Newlyweds Styling

Wat is de werkwijze?

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte op maat. Iedere bruiloft is uniek, dus iedere bruiloft is maatwerk. Na de kennismaking starten we met een uitgebreid intakegesprek en het opstellen van een planning en een begroting. Gedurende de voorbereidingen wordt er gezocht naar geschikte leveranciers, offertes worden beoordeeld en het budget wordt bewaakt.

Ik begeleid en adviseer jullie in de gesprekken met de leveranciers en locatie(s) en het opzetten van een stylingplan. Gedurende de grote dag ben ik jullie steun en toeverlaat en terwijl jullie genieten van een prachtige huwelijksreis, worden de cadeaus thuisgebracht en de bedankkaartjes aan de gasten verzonden.

Ik hoor graag wat jullie dromen zijn voor een bruiloft. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met jullie op voor een vrijblijvende kennismaking.

"Trista heeft de trouwdag van mijn dochter tot in de puntjes geregeld. Voor vragen konden we bij haar terecht en ze heeft heel veel werk uit handen genomen, zodat wij optimaal konden genieten van de grote dag. Trista is een rustige evenwichtige persoonlijkheid, echt iemand die je naast je wilt op de belangrijkste dag van je leven!"

Gerelateerde artikelen

Tafeldecoratie op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven