Trouwen bij Believe Events & Weddings « Huwelijk

Believe Events & Weddings

Zuidoever 1
2371 JD Roelofarendsveen

06 53585329
danielle@believe-events.nl
www.believe-events.nl

Eindelijk die ring om je vinger, gefeliciteerd!

En leuk je te ontmoeten! Ik ben Daniëlle! Als event- en weddingplanner in Roelofarendsveen organiseer ik binnen en buiten Zuid-Holland de mooiste evenementen met een persoonlijke touch.Believe Events & Weddings Daniëlle van Leeuwen

Met die ring om je vinger, kan de voorpret gaan beginnen. Net als jij geloof ik in ware liefde. En de ware liefde vieren, dat doe je met een onvergetelijke bruiloft waarbij het hele plaatje klopt. Jullie dag, die helemaal in lijn is met wie jullie zijn als stel. Zonder regelgedoe en met een perfecte styling als kers op de bruidstaart. Dat wil je! 

Jullie bruiloft moet perfect zijn. Daarom raad ik full service wedding planning aan. Daarbij krijg je vanaf de kennismaking maatwerk en ben ik 100% verantwoordelijk voor de voorbereiding, de aansturing tijdens jullie grote dag (of dagen) en de afronding. Zo hoeven jullie je alleen maar te focussen op de voorpret en wat jullie leuk vinden en is jullie bruiloft een ontspannen dag voor in de boekjes.Believe Events weddingplanner

Misschien weet je niet waar je moet beginnen met alle opties die er zijn op het gebied van een bruiloft organiseren. Of misschien weet je nog niet wat bij je past, maar in ieder geval wel wat je niét wilt. Bijvoorbeeld wél een champagnetoren, en géén fout ‘stukje’ van die lollige oom.

Ik help jou van het in kaart brengene van je wensen tot de volledige voorbereiding, uitvoering en afwerking van jouw bruiloft, en alles ertussenin. Tijdens het gehele proces blijven we in contact op de manier die jij prettig vindt. Bijvoorbeeld via Whatsapp, per mail of een wekelijkse update via Zoom. Kan allemaal. Welke lijn je ook kiest, hij is altijd kort.Believe Events & Weddings weddingplanner

Hoe gaat onze samenwerking in zijn werk?

1: Na ons eerste contactmoment ontvang je een originele Believe-Events vragenlijst-app, waarin jij of jullie op een ludieke manier je absolute don’ts kenbaar kunnen maken. (GRATIS)

2: Daarna ontvang je als voorstel een op maat gemaakt Pinterest moodboard met verschillende stijlen, zodat we gezamenlijk naar een mooi uitgangspunt kunnen toewerken. (GRATIS)

3: Na het samen bepalen van de richtlijnen voor jouw event of bruiloft maak ik een offerte, inventarisatielijst en actielijst op. Na jouw of jullie akkoord, ga ik aan de slag met als eindresultaat een fantastisch event! Ondertussen kun jij real-time meekijken met de vorderingen in de voorbereiding. (UREN IN OVERLEG)

Meer informatie over mijn werkwijze, vind je terug op mijn website believe-events,  onder 'werkwijze & tarieven'.Daniëlle van Leeuwen weddingplanner

Wie ben ik?

❥ Familiemens in een mannengezin

❥ Geboren leider

❥ Eerlijk en loyaal

❥ Easygoing extravert met een berg vrienden

❥ Goedlachse energiebom die graag met de deur in huis valt

❥ Dol op to do lijstjes

Vind je het leuk om te kijken wie ik ben en wat je van mij kunt verwachten? Bekijk al mijn video's en foto's op Instagram.

“Het was echt een meerwaarde om Daniëlle als weddingplanner en ceremoniemeester erbij te hebben op onze grote dag. Wat heeft ze hard gewerkt. Zij was degene die ervoor zorgde dat alles vlekkeloos verliep, dat wij en onze gasten écht 100% konden genieten. Een topper is het!!!!”

Gerelateerde artikelen

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Gerelateerde bedrijven