Trouwen bij De Griekse Bruiloft « Huwelijk

De Griekse Bruiloft

Mgr. Aengenentlaan 3a18
2361 GB Warmond

06 23355954
degrieksebruiloft@gmail.com
www.degrieksebruiloft.nl

Hebben jullie ook zo genoten van ”Mama Mia” & “My Big Fat Greek Wedding?”

Als Griekenland specialist en ervaren weddingplanner, actief in heel Griekenland, kunnen jullie ook genieten van een ontspannen ‘feel good’ bruiloft op een Griekse bestemming! Griekenland heeft veel te bieden en beschikt over een enorme variëteit aan eilanden en streken op het vaste land.Huwelijksreis Griekenland De Griekse Bruiloft

Droom je van wit met blauw of juist van naaldbomen tot aan de azuurblauwe zee? Griekenland heeft het allemaal! Treed in het huwelijk op één van de vele romantische bestemmingen die Griekenland rijk is en wordt verrast door de Griekse gastvrijheid, de prachtige decors, de heerlijke temperaturen en verrukkelijke keuken.

Jullie kunnen bij ‘de Griekse bruiloft’ rekenen op een professionele organisatie én begeleiding die bovenal gedreven wordt door veel enthousiasme en 'passie' voor mijn vak.Trouwen in Griekenland

Jullie wensen en ideeën vormen de basis voor een op maat samengestelde bruiloft. Er komen geen pakketten of arrangementen aan te pas.Laten we samen kijken naar de mogelijkheden, laat mij jullie inspireren met 17 jaar ervaring. Samen met een team van professionele dienstverleners van producten en diensten, bezorgen wij jullie een relaxte en zorgeloze bruiloft met als thema 'het Grote genieten'.

Een burgerlijk huwelijk, een Griekse ceremonie of trouwfeest, een jubileum of reünie behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naast weddingplanner kunnen jullie mij tevens inhuren als 'ceremoniespreker'.

"De bruiloft zelf was romantisch, het was magisch, het was onvergetelijk en het was vol liefde. Brigitte, onze bruiloft was een sprookje. Dankjewel voor alles!!"

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven