Trouwen bij Wine Weddings « Huwelijk

Wine Weddings

Bosfazant 6
3435 SM Nieuwegein

06 16915806
anika@wineweddings.nl
www.wineweddings.nl

Wine Weddings

Geven jullie een sprankelende 'JA' voor een mooie bruiloft of jubileum én mooie wijn? Dan ben ik de weddingplanner die jullie zoeken!Wine Weddings

​Wine Weddings maakt de perfecte blend van een romantische en moderne bruiloft of jubileum waarbij wijn een belangrijke rol speelt. Denken jullie aan een bruiloft op een wijngoed in Nederland, chateau in België of in de Champagne? Of past een bourgondische bruiloft perfect bij jullie? Of toppen jullie de dag af met een bruisende proeverij? 

Onder het genot van een goed glas wijn we samen in gesprek over wat het beste bij jullie past. Uiteraard ‘proeven’ we van jullie huwelijksfeest, jullie wensen en jullie favoriete wijnen. Denk dan aan een thema, locatie of sfeer die we samen neerzetten.Anika Beynon Wine Weddings

Wie

Mijn naam is Anika Beynon en ik ben een ervaren eventmanager die al sinds 2013 in het vak zit. Waarom ik “JA” zeg tegen Wine & Weddings?

Wedding

Mijn favoriete evenementen om te organiseren zijn bruiloften, jubilea en huwelijksfeesten, omdat mijn hart een sprongetje maakt als ik het geluk er vanaf zie stralen. Met aandacht luister ik naar jullie wensen en wat jullie belangrijk vinden. Ik ben in mijn element als ik hieraan mag bijdragen door te zorgen dat de bruiloft vlekkeloos verloopt!

Wijn

Waarom mijn passie voor wijn? Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met wijn en sindsdien heb ik deze passie niet meer losgelaten. Van struinen door de wijngaarden van Saint-Emilion in Bordeaux tot Champagne proeven bij de boeren in Epernay; dat is voor mij optimaal genieten. Deze liefde wil ik graag delen, wat zich uit in vele themawijnproeverijen voor vrienden en familie. Ik ben de go-to voor wijnadvies!

Willen jullie graag onder het genot van een goede wijn praten over wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact op via wineweddings.nl of via Instagram.

Salud!Weddingplanner Anika Beynon

"Anika is een fantastische weddingplanner, waardoor wij een prachtige bruiloft hebben gevierd! Anika luistert naar je wensen, denkt met je mee en komt met nieuwe ideeën die de dag nog mooier hebben gemaakt. Ze zoekt elk detail voor je uit, is helder in haar communicatie, pakt dingen meteen op en houdt overzicht. Anika neemt alles uit handen, waardoor je geen stress hebt in de voorbereiding en helemaal kan ontspannen en genieten op de dag zelf. 

Lieve Anika, alle 'meetings' met jou waren een feestje. Je bent een ontzettend fijn, warm en betrokken persoon en we hopen nog lang met je te mogen proosten op de liefde! 

Nogmaals heel veel dank voor alles en je hebt een speciaal plekje in ons hart!

Veel liefs, Casper en Anouk”

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven