Trouwen bij Fascino Wedding « Huwelijk

Fascino Wedding

It Harspit 2
8494 PS Nes

06 21387013
info@fascinowedding.nl
www.fascinowedding.nl

Trouwen in Italië of Nederland, niets is te gek!

Een bruiloft regelen en plannen is een organisatie waarin je stap voor stap met elkaar werkt om zo de allermooiste dag te creëren. Met een groot netwerk aan leveranciers is Fascino Wedding gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften in Nederland én Italië.
Hendrina Spoelstra van Fascino Wedding

Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; mijn passie, liefde en creativiteit inzetten voor toekomstige bruidsparen! Persoonlijke betrokkenheid maakt het werken voor mij in de trouwbranche juist zo leuk en uniek. Ieder bruidspaar heeft andere wensen en ideeën maar ook een persoonlijk verhaal. Of jullie nu willen trouwen in Italië of in Nederland, niets is te gek! Fascino Wedding regelt met én voor jullie de onvergetelijke bruiloft!

Ontspannen genieten van alle voorbereidingen en jullie huwelijksdag

Als gediplomeerd weddingplanner weet ik hoe belangrijk het is om gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan. Iedere bruiloft moet gewoon perfect zijn! Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail en verdient alle aandacht met jullie eigen inbreng en ideeën. Samen kijken we naar alle mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie unieke droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.
Trouwen in Italië

Beleef ook jullie droombruiloft!

Hebben jullie al een idee hoe jullie mooiste dag eruit moet komen te zien of misschien juist helemaal nog niet? Of neemt de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden? Fascino Wedding zorgt voor rust en overzicht. Ik help jullie daarom graag op weg met de planning van jullie droombruiloft.

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Waar zit welke bruiloftsgast?

Gerelateerde bedrijven