Trouwen bij Naoom Events « Huwelijk

Naoom Events

Van Wijklaan 3
2678 NJ De Lier

06 46801641
info@naoomevents.nl
www.naoomevents.nl

Vier de liefde

Het organiseren van een huwelijk is een behoorlijk karwei waar veel bruidsparen zich op verkijken. Een bruiloft is eigenlijk een (groot) evenement en bij het organiseren van zo'n evenement komen heel wat uren om de hoek kijken.

NAOOMEVENTS staat voor écht trouwen: het vieren van het leven en van de liefde. Het is voor jullie wellicht de eerste keer dat jullie hier mee bezig zijn. Maar ik doe niets anders, ik sta er mee op en ga er mee naar bed!
Naoom Events Weddingplanner

Het is tegenwoordig met het drukke leven van huidige koppels echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te schakelen. Een weddingplanner die jullie ondersteunt in de voorbereiding en tijdens het huwelijk. NAOOMEVENTS biedt vele verschillende diensten aan die het voor veel bruidsparen mogelijk maken om een professionele weddingplanner in te schakelen. Ik ben benieuwd naar al jullie plannen en kijk uit naar een gezellige eerste kennismaking.

Zorgeloos genieten

NAOOMEVENTS staat als enthousiast weddingplanbureau voor echt trouwen: het leven en de verbintenis met elkaar vieren. Er worden oneindig veel keuzes overzichtelijk gemaakt. En met onze kennis van de markt en een uitgebreid netwerk van gedreven vakmensen zorgen wij ervoor dat het bruidspaar niets vergeet en denken wij met alle plezier mee over de planning, de beste leveranciers en de do's en don'ts!

Gerelateerde artikelen

Large_voorbereiding_trouwdag_arthurvanleeuwenfotografie

Zo bereid jij je optimaal voor op je huwelijksfeest

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Large_trouwen_bruiloft_uitstellen_coronavirus

Trouwdag uitstellen door Coronavirus

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Gerelateerde bedrijven