Trouwen bij For Your Moment « Huwelijk

For Your Moment

Kristalwater 22A
3991 LX Houten

06 51012337
heidi@foryourmoment.nl
www.foryourmoment.nl

“Geniet van elk moment”

Als professioneel Weddingplanner help ik graag bij de organisatie van jullie bruiloft, zodat jullie kunnen genieten van een onbezorgde voorbereiding en een onvergetelijke trouwdag(en). Ik zorg voor een persoonlijke en unieke belevenis die goed georganiseerd is en waarbij jullie niet voor onaangename (financiële) verrassingen komen te staan!

Weddingplanner in Utrecht

Ik ben gespecialiseerd in het thema Boutique Wedding. Beleving staat centraal in een Boutique Wedding. Trouwen op een karakteristieke locatie die “het verhaal” van het bruidspaar ondersteunt. Het geluk delen met alle gasten in een ontspannen en intieme sfeer, waarbij het persoonlijke verhaal van het bruidspaar wordt versterkt door bijvoorbeeld een humoristische touch of door dieren te betrekken tijdens de trouwdag. Door de stijlvolle en luxe aankleding en met trendy en local food van uitstekende kwaliteit worden alle zintuigen continue geprikkeld.

Omdat ik betrokkenheid en flexibiliteit belangrijk vind, plan ik in de dagen rondom jullie trouwdag geen andere bruiloften. Op basis van mijn eigen motto “Geniet van elk moment” creëer ik de onvergetelijke momenten in jullie bruiloft die jullie verwachtingen overtreffen!
Weddingplanner in Utrecht

Weddingplanner, ceremoniemeester of organisatie op maat

Ik bied verschillende pakketten aan die variëren van jullie op weg helpen om je eigen bruiloft te organiseren tot complete professionele ondersteuning in het organiseren van de gehele bruiloft. Ook een adviesgesprek, ceremoniemeesterschap en/of hulp bij de door jullie gewenste onderdelen van de organisatie van jullie trouwdag behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Op deze wijze kunnen jullie de dienstverlening kiezen die het beste bij jullie wensen past.

Contact

Willen jullie meer weten over mij, mijn werkwijze en alle mogelijkheden? Kijk dan op mijn website en/of neem contact met mij op. Ik ben erg benieuwd naar jullie love story en ideeën voor jullie trouwdag!

Groeten,
Heidi

Fotocredits: E&P Wedding Pictures, Paulich Fotografie, Mirjam Verschoor en Anne Plant Photography

Gerelateerde artikelen

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

16 februari: WeddingFair Utrecht

Large_weddingster_blog_trouwen_huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Large_workshop_weddingplanner_1

Workshop: Plannen als een Pro

Gerelateerde bedrijven