Trouwen bij Enjoy-Cakes « Huwelijk

Enjoy-Cakes

Voorstraat 45
3201 BA Spijkenisse

06 13263385
info@enjoy-cakes.nl
www.enjoy-cakes.nl

Ja ik wil.... (nog een stukje)

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk - wáánzinnig lekker.

Een bruidstaart... precies zoals jullie het willen

Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk. Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergieën. Zo maken wij ook glutenvrije, lactosevrije en vegan taarten en sweets. Zo kan elke gast genieten van iets lekkers.Bruidstaart van Enjoy Cakes uit Spijkenisse

Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak. Daarna zijn jullie van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in dit stadium. Daarover maken we heldere afspraken. Niets is te gek. Cupcake toren, macaron toren, geheel aangeklede sweet tables.  Uiteraard kunnen jullie ook een mooie taartschaal of torens bij ons huren om het geheel helemaal af te maken.

Bruidstaarten in regio Den Haag, Rotterdam en Voorne-Putten

We verzorgen bruidstaarten in heel de Randstad. Vooral regio Rotterdam, Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Dordrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Gouda, Capelle, Nissewaard (Spijkenisse en Bernisse), Hellevoetsluis, Brielle, Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal. Maar ook daarbuiten! Zoals bijvoorbeeld Amsterdam of Breda.
Bruidstaart door Enjoy-Cakes uit Spijkenisse

Enjoy-Cakes werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. En natuurlijk is jullie bruidstaart op het gewenste moment klaar. Maak van jullie huwelijkstaart een ‘onvergetelijke kers’ op jullie bruiloft. Bel of mail ons gerust voor een afspraak. Ook bij speciale dieetwensen maken wij graag een mooie bruidstaart. Zoals glutenvrij, lactosevrij of vegan. 

Maak direct een afspraak om een proeverijgesprek in te plannen via onze website.

 

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven