Trouwen bij Enjoy-Cakes « Huwelijk

Enjoy-Cakes

Voorstraat 45
3201 BA Spijkenisse

06 13263385
info@enjoy-cakes.nl
www.enjoy-cakes.nl

Taarten waar bruidsparen van dromen

Jij in de jurk van je dromen. Hij in een prachtig kostuum. Jullie stralen. Bloemen, ringen, auto en feestlocatie… perfect op elkaar afgestemd. Het plaatje is compleet. Dan is daar hèt moment. Hij pakt je hand. Jullie mogen - nee moéten - het samen doen. Vanaf nu voor altijd.

Aarzelend kijken jullie elkaar in de ogen. Om vervolgens abrupt een eind te maken aan al het moois. Het mes gaat erin. Zonde eigenlijk. En tegelijkertijd: geweldig! Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details.

Bij Enjoy-Cakes is niets te gek

Bijzondere mensen en momenten verdienen een bijzondere traktatie. Enjoy-Cakes koestert een goedbewaard geheim. Daarmee maken we de meest verrukkelijke verrassende verwennerijen. Kakelvers, van ambachtelijke kwaliteit en om-je-vingers-bij-op-te-eten-zo-lekker!

Wij ontwerpen bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Uniek, persoonlijk en wáánzinnig lekker. Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alle creaties zijn mogelijk.
Bruidstaart van Enjoy-Cakes uit Spijkenisse

Alles tot in de perfectie

Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak van jullie bruidstaart. Daarna zijn jullie van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in dit stadium. Daarover maken we heldere afspraken. Het gaat erom dat jullie bruidstaart tot in de perfectie wordt geserveerd en volmaakt is. Niets is daarbij te gek. Ook niet als jullie naast de bruidstaart andere lekkernijen willen voorschotelen, zoals een cupcaketoren, een macarontoren of volledig verzorgde sweet tables. Uiteraard kunnen jullie ook een mooie taartschaal of torens bij ons huren om het geheel helemaal af te maken.

Wij zijn trots op ons bedrijf. Onze magische stek ligt in hartje centrum van Spijkenisse. Op het tuinterras en in onze taartenwinkel is het goed toeven èn proeven. Heerlijke geuren fladderen er rond. De sfeer is gemoedelijk. Jullie zijn altijd welkom.

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Christian Bauer: voor altijd

Zoetigheid op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven