Trouwen bij Remya's Cake Studio « Huwelijk

Remya's Cake Studio

Wopkje Kooistralân 4
8927 AV Leeuwarden

06 33834014
remya@remyascakestudio.nl
www.remyascakestudio.nl

Cake of your dreams

Het is tijd voor jouw speciale moment; alles is versierd en de tafel is mooi opgemaakt. En daar staat ie, dé taart! Een echte eyecatcher die helemaal past bij jouw thema. Het lijkt wel decoratie, zo mooi.

Bijna te mooi om erin te snijden, maar je bent zo benieuwd naar de smaak. Je ziet de laagjes, de ambachtelijke confituur en de chocolade wanneer je de taart aansnijdt. En dan is het zover, de eerste hap. Wauw, de taart smaakt precies zoals ie eruitziet: hemels!

Bruidstaart Leeuwarden Remya's Cake Studio

Een voorproefje van de taart die ik graag voor jou maak

Even voorstellen... Ooit klein begonnen met designer cupcakes bleek mijn passie en talent voor cake design nietuitdagend genoeg. Mijn gevoel voor compositie, kleur en detail eiste dat ik meer ging doen, meer uit mijzelf ging halen en grotere uitdagingen aanging.

Met designer wedding en celebration cakes heb ik die uitdaging gevonden: de uitdaging om bij jouw wensen aan te sluiten, om mij creatief in uit te drukken en simpelweg geluk te maken, maar wel op een spectaculaire manier met een eyecatcher op jouw tafel.

Een taart die niet alleen hoofden doet draaien, maar ook heerlijk smaakt en bijblijft als een magisch moment. Ik maak niet zomaar design taarten; ik maak taarten zoveel mogelijk met biologische producten én pas de allernieuwste technieken toe. Mijn taarten zijn van binnen echte cake en smaken zo goed zoals ze eruit zien.Bruidstaart Leeuwarden Remya's Cake Studio

Niet zomaar een taart

Mijn stijl karakteriseert zich als minimalistisch, modern en chique. Met een mooie balans van verse of droge bloemen of bijvoorbeeld luxe rice paper sails, zorg ik ervoor dat alles in harmonie is en jouw taart uniek wordt! Dus wacht niet langer en mail me en ik stuur je mijn laatste trouwbrochure!

Liefs, Remya

“Remya heeft voor onze trouwdag een heerlijke en prachtige huwelijkstaart gemaakt! Daarnaast kozen wij ook voor lekkere cupcakes en een speciale traktatie voor de kleinste gasten. Alles zag er super feestelijk uit!”

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

My M&M's als bedankjes

Tips voor samenstellen menu

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven