Trouwen bij Tamara's Taarten « Huwelijk

Tamara's Taarten

Lange Kruisweg 52
2676 BM Maasdijk

06 28169829
info@tamarastaarten.nl
www.tamarastaarten.nl

Op zoek naar een bruidstaart en/of sweets die van top tot teen bij jullie passen?

Bij Tamara’s Taarten bent je aan het juiste adres. Vanaf moment 1 tot aan het leveren van de taart heb je met mij (Tamara) te maken. Ik hou van het persoonlijke contact met het bruidspaar, zo leer ik jullie beter kennen en daardoor wat jullie wensen zijn.Tamara's Taarten

Ik denk graag met jullie mee in alle mogelijkheden. Zoals een bruidstaart voor alle gasten, of toch liever een klein aansnij taartje en de rest van de tafel vol met overheerlijke sweets. Zoals cupcakes, cakesicles, tartelettes, brownies, blondies en of koekjes.
Maar ook qua decoratie denk ik met jullie mee. Advies qua taarttoppers of een mooie plateau waar je bruidstaart op staat te shinen.

Hoe ik te werk ga?

Jullie kunnen contact met mij opnemen via de mail, daarna kunnen we telefonisch afspreken of in real life. Jullie zijn altijd welkom in mijn taartenkeuken.
Jullie bestellen de proeftaartjes en we nemen de wensen (in grote lijnen ) door voor de bruidstaart. Zo kan ik alvast mijn creatieve brein aan het werk zetten en ervoor zorgen dat de proeftaartjes naar wens zijn. Toch niet tevreden, dat kan.

We proeven door totdat de smaak naar wens is. Daarna bespreken we alle details over de taart. De decoratie, kleuren, taarttopper, taartplateaus en natuurlijk het aantal personen.
Als jullie willen maak ik een schets hoe de taart er uit komt te zien.

Tamara's Taarten bruidstaart

Jullie krijgen van mij een offerte doorgestuurd en daarna kunnen we de bestelling officieel maken. En dan is het kwestie van tijd en kan het aftellen beginnen naar jullie grote dag.
Ik zorg altijd voor het contact met de locatie en bezorg de taart op jullie grote dag!

 Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met me op.

Voor meer inspiratie kijk op mijn Instagram

Liefs,
Tamara
Tamara’s Taarten

“We waren ontzettend blij met de taart en de cupcakes & cakeijsjes van Tamara's taarten. Tamara luisterde goed naar onze wensen, dacht mee, was enthousiast. En het resultaat was prachtig en heerlijk, onze gasten waren heel enthousiast!”

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven