Trouwen bij Zoeteke « Huwelijk

Zoeteke

Beatrixstraat 22
4811 SG Breda

076 5221148
jolijn@zoeteke.com
www.zoeteke.com

Persoonlijke bruidstaarten

Dagen werden weken, weken werden maanden, maanden werden jaren. De grote dag is eindelijk aangebroken, jullie gaan trouwen! Daar staan jullie dan allebei te stralen op deze speciale dag... 

Oh, wat houdt Zoeteke toch van bruiloften. Iedereen is vrolijk, er wordt gedanst op jullie favoriete liedjes, gegeten, gelachen en misschien ook wel een traantje weggepinkt. En dan breekt het hoogtepunt van de dag aan, het aansnijden van de taart. Niet zomaar een taart, maar jullie eigen unieke taart!

Specialist in bruidstaarten

Zoeteke is een taart atelier aan huis in Breda en gespecialiseerd in het maken van persoonlijke bruidstaarten. Jolijn (gediplomeerd cake decorator) tovert jullie lievelingsbloemen om tot suikerbloemen of ze boetseert fondantpoppetjes van het bruidspaar voor bovenop de taart, niks is te gek voor Zoeteke.
Bruidstaart Zoeteke Breda

Proeverij in het atelier

Er kan natuurlijk eerst geproefd worden. Waar houden jullie van? Zijn het de frisse smaken van framboos en champagne of gaan jullie liever voor de chocolade of caramel? Of misschien wel allebei? Samen gaan wij hiermee aan de slag bij de proeverij in het atelier. Er blijft altijd nog genoeg over om mee naar huis te nemen, zo kunnen jullie op jullie gemak nog een keertje proeven en nagenieten.

De WOW-factor

Na het proeven komen de verhalen en voorbeelden naar boven. Wat vinden jullie mooi of juist niet? Misschien willen jullie een strand taart, een taart vol bloemen die zo mooi waren op jullie vakantie of een taart in een bepaald thema, klassiek wit blijft ook tijdloos! Als het dan zo ver is bezorgt Zoeteke de bruidstaart op jullie feestlokatie en zet alles perfect klaar. Alles voor de WOW-factor, want dat vindt Zoeteke het leukste wat er is!

Zoeteke staat altijd open voor vragen, gezellig! De contactgegevens vind je op de website www.Zoeteke.com net als voorbeeldfoto’s en prijzen. Of neem een kijkje op instagram: zoeteke_taarten. Stuur gerust een mailtje naar jolijn@zoeteke.com

Gerelateerde artikelen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Alles over het proeven van de bruidstaart

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven