Trouwen bij Better Places « Huwelijk

Better Places

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

071 5162025
info@betterplaces.nl
www.betterplaces.nl

Better Places: voor een verre huwelijksreis op maat

Heb je altijd al gedroomd van een safari in Tanzania? Van het regenwoud in Costa Rica of van de witte stranden van Sri Lanka? Bij Better Places maak je de huwelijksreis van je dromen helemaal op maat.

Better Places biedt individuele reizen aan naar bijna veertig verre reisbestemmingen. Samen met een lokale reisexpert ontwerp je je eigen droomreis. De lokale expert kent zijn land door en door en kan je dan ook van de beste tips voorzien. Voor je reisroute, je excursies én voor je accommodaties.
Huwelijksreis naar Bali

Better Places kiest altijd voor kleinschalige, bijzondere accommodaties: van romantische junglelodges in Costa Rica tot luxe safaritenten in de wildparken van Tanzania. Deze unieke overnachtingsplekken maken je huwelijksreis nog specialer. Wat je wensen voor je huwelijksreis ook zijn, onze lokale reisexperts helpen je graag om je reisdromen waar te maken.

Better Places en duurzaam reizen

Better Places is een reisorganisatie met een maatschappelijke en duurzame missie. Ons doel: de wereld met reizen een beetje mooier maken. Met onze reizen leer je een land en haar inwoners echt kennen. Zo wordt je huwelijksreis helemaal een onvergetelijke ervaring.

Gerelateerde artikelen

2 april: WeddingFair Nijmegen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Gerelateerde bedrijven