Trouwen bij Van Verre « Huwelijk

Van Verre

Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam

0299 475083
reizen@vanverre.nl
www.vanverre.nl

Op huwelijksreis met Van Verre

Beleef de mooiste tijd van je leven met een privé-reis op maat van Van Verre. Van Verre verzorgt individuele reizen op maat naar diverse landen in Azie, Afrika, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en Down Under.

Op de website van Van Verre vind je vele voorbeelden van privé-reizen op maat. Al deze reizen zijn volledig naar wens aan te passen. Zij luisteren graag naar je wensen, bespreken de route en het reistempo zodat jouw huwelijksreis helemaal past binnen jouw wensen.
Huwelijksreis naar Bali

Gevarieerd aanbod

Stoppen wanneer je wilt voor een ontspannen wandeling, een gesprekje aanknopen en zelf bepalen hoe lang je over het lokale marktje wilt rondstruinen. Dat kan als je privé reist, in jouw eigen auto of busje. Jouw ervaren chauffeur, die ook de stille weggetjes weet, brengt je overal in rustig tempo naar toe. In een aantal landen kun je ook kiezen voor een selfdrive, of is een selfdrive aan te raden i.v.m. de kosten voor privé-vervoer.

Ons aanbod van hotels varieert van uitstekende middenklasse hotels, luxe boutique –en design resorts tot romantische lodges in de vrije natuur. Geef je wensen aan en Van Verre zoekt voor jou leuke hotels waar je kan overnachten.

Wil je graag je huwelijksreis bespreken op kantoor bij Van Verre? Dat kan! Ze nemen dan uitgebreid de tijd voor jou om de reis te bespreken. Na de afspraak op kantoor ontvang je de offerte die je eventueel verder kan afstemmen met de landendeskundige.

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Gerelateerde bedrijven