Trouwen bij Club Med « Huwelijk

Club Med

Stadhouderskade 13
1054 ES Amsterdam

0900 2020306
infonl@clubmed.com
www.clubmed.nl

Ja ik wil (trouwen bij Club Med)

Elkaar het ja-woord geven met de voetjes in het witte zand met een eindeloze turquoise zee op de achtergrond? Trouwen bij Club Med maakt de mooiste dag van je leven nog nét iets mooier.

Op jullie huwelijksdag moet alles perfect verlopen en bij Club Med is dat precies wat je kunt verwachten. Eigenlijk is alles mogelijk en kan de gehele dag naar jullie wensen worden georganiseerd. Zo regelen wij jullie trouwboeket en corsages, bijvoorbeeld vol met tropische bloemen uit de regio en de meest spectaculaire tafelboeketten voor de receptie.

Persoonlijke trouwdag

De ceremonie kan plaatsvinden in een aangeklede zaal in het resort. Maar jullie kunnen ook zelf een locatie uitzoeken, bijvoorbeeld romantisch op het strand of op de hardhouten steiger die tot ver in het water loopt. Ook kunnen jullie privé dineren. Jullie kunnen zelfs samen met de chef-kok een van de speciaal samengestelde menu's kiezen. Op die manier wordt jullie huwelijksdag nog persoonlijker.
Huwelijksreis Club Med

Feestmuziek, fotografie, haar & make-up, beautybehandelingen, massages, sweettables en vuurwerk? Alles is mogelijk en wij regelen het graag voor jullie van begin tot eind.

Huwelijksreis

Ook lenen de Resorts zich uitstekend voor een bijzondere en romantische huwelijksreis naar de mooiste plekjes op aarde. Breng jullie wittebroodsweken door op een magische, unieke locatie. Ontsnap naar het paradijs, geniet van romantiek en intimiteit en creëer nieuwe, kostbare herinneringen samen.

Club Med bezorgt jullie fantastische dagen met persoonlijke aandacht en kleine attenties die jullie huwelijksreis net even wat exclusiever maken, dus alles wat jullie te doen staat is ontspannen en echt genieten van jullie droom huwelijksreis.

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven