Trouwen bij Tenzing Travel « Huwelijk

Tenzing Travel

Entrada 211
1096 EE Amsterdam

020 3989398
info@tenzingtravel.nl
www.tenzingtravel.nl

De mooiste reis van uw leven beleven

Lunchen met uitzicht over een meer waar nijlpaarden in zwemmen in Tanzania? Met een watervliegtuigje naar een luxe lodge in de wildernis van West-Canada vliegen? Of ontspannen op hagelwitte stranden en snorkelen tussen de bontgekleurde vissen op de Malediven?

Wat u wilt beleven tijdens uw huwelijksreis staat bij de reisspecialisten van Tenzing Travel centraal. Want wij begrijpen dat u niet alleen de mooiste dag van uw leven wilt beleven, maar ook de mooiste reis!
Huwelijksreis naar Austalië

Bijzondere huwelijksreis op maat

Onze reisspecialisten luisteren daarom naar uw wensen en vertalen dit in een onvergetelijke huwelijksreis op maat. Of dit nu voor een romantisch verblijf op de Seychellen is of voor een complete rondreis door Costa Rica. Voor welke bestemming u ook kiest, u kunt er altijd van op aan dat kwaliteit, beleving en comfort centraal staan. Wij zoeken de meest bijzondere verblijven voor u uit, kennen de meest bijzondere verborgen plekjes en weten welke activiteiten uw reis nét dat beetje extra geven. Samen zorgen we ervoor dat het een reis wordt om nooit te vergeten!Huwelijksreis naar Mauritius

Bent u op zoek naar een huwelijksreis die verrast, en toch precies bij u past? En wilt u dat alles van tot A tot Z geregeld is, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de reis zelf? Start dan de voorpret; bekijk onze reizen, of bel of mail ons. We delen graag onze tips!

Gerelateerde artikelen

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Op huwelijksreis naar Malta

Het budget voor je huwelijksreis

Gerelateerde bedrijven