Trouwen bij Gemeente Zevenaar « Huwelijk

Gemeente Zevenaar

Raadhuisplein 1
6901 GN Zevenaar

0316 595111
gemeente@zevenaar.nl
www.zevenaar.nl

Trouwlocaties in Zevenaar

Het gemeentehuis in het centrum van Zevenaar heeft een trouwzaal en een trouwkamer. De moderne trouwzaal is zodanig ontworpen, dat het bruidspaar letterlijk in het middelpunt van de belangstelling staat. De lichte zaal is ingericht met moderne kunstwerken.

Op Landgoed Wielbergen in Angerlo, staat een Victoriaanse landhuis, dat in 18e-eeuwse stijl is ingericht. De Brantsenkamer doet dienst als trouwkamer en biedt plaats aan maximaal 25 personen. De voormalige raadszaal van de gemeente Angerlo ligt naast de Brantsenkamer en is voor grotere groepen geschikt. Het landgoed is omgeven door een boomgaard, een kruiden- en rozentuin. Dit landgoed maakt deel uit van een zorgcentrum voor verstandelijk gehandicapten.

De Panoven is een mooi bewaard industrieelerfgoed uit 1860 met de laatste ronde zigzag-oven van heel Europa. Tot 1983 werden hier nog op ambachtelijke wijze stenen gebakken. Nu kun je trouwen in een omgebouwde droogloods die tevens rijksmonument is. Daarnaast is hier het eerste Nederlands Baksteen- en dakpanmuseum gevestigd, dat zich uitstekend leent voor mooie foto-opnamen. Er is een trouwsetting voor kleine en grotere groepen van 10 tot 200 personen. Ook zijn alle moderne voorzieningen qua geluid, licht en hotspots aanwezig. Het museum maakt deel uit van Recreatieoord De Panoven. 


Wil je ondanks deze schitterende locaties trouwen op een alternatieve plek, dan is dat in overleg met de gemeente mogelijk. Dit kan één van de vele horecabedrijven in de gemeente zijn, maar je kunt ook een verzoek indienen om bijvoorbeeld jullie eigen woning of tuin eenmalig als trouwlocatie aan te wijzen. De locatie dient wel aan een aantal eisen te voldoen.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven