Trouwen bij Gemeente Zaltbommel « Huwelijk

Gemeente Zaltbommel

Hogeweg 11
5301 LB Zaltbommel

14 0418
info@zaltbommel.nl
www.zaltbommel.nl

Trouwlocaties in Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel heeft als bekendste locatie het imposante Slot Loevestein. Het slot deed lang dienst als staatsgevangenis. De bekendste (ontsnapte) gevangene is Hugo de Groot.

Je kunt ook heel klassiek trouwen in het oude stadhuis van Zaltbommel met de 18e-eeuwse voorgevel. Een romantisch alternatief is Huis Brakel aan de rand van het Brakels Bos, een herenhuis uit 1768. Huis Brakel beschikt over een eigen trouwzaal op de begane grond. Aan de voorzijde is een grote tuin met terras.

Op een oeverwal in de Bommelerwaard ligt het prachtig gerenoveerde Kasteel Nederhemert. De oudste delen van het kasteel dateren uit de 14e eeuw. In het noordelijk deel van het kasteel, in de grote zaal, vinden de huwelijksvoltrekkingen plaats. De kelders met prachtige tongewelven worden niet gebruikt voor bruiloften, die dienen in de winter als exclusief reservaat voor vleermuizen.

Een andere exclusieve locatie is het witte Landgoed Groenhoven in Bruchem. Het is omgeven door een lommerrijke tuin met fontein en terras. De tuin is uitermate geschikt voor high tea's en Franse picknicks.


Dan zijn er nog Grand Café De Verdraagzaamheid en De Gasthuiskapel waar jullie het jawoord kunnen geven. Deze locaties zijn misschien minder geschikt voor grote feestelijkheden na de ceremonie, maar prima voor een intiem jawoord. Het balkon en het uitzicht over de Waal en het stadje maken De Verdraagzaamheid tot een romantische trouwlocatie. 


De Gasthuiskapel is een pand uit 1316 en gelegen in het centrum van Zaltbommel. De romantische sfeer en de uitstekende voorzieningen maken een huwelijk op deze locatie zeer bijzonder.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven