Trouwen bij Gemeente Winterswijk « Huwelijk

Gemeente Winterswijk

Stationsstraat 25
7101 GH Winterswijk

0543 543543
gemeente@winterswijk.nl
www.winterswijk.nl

Trouwlocaties in Winterswijk

Het buitengebied van Winterswijk biedt tal van bouwkundige bezienswaardigheden, waaronder water- en korenmolens, karakteristieke woonhuizen en oude boerderijen. In het Raadhuis in Winterswijk kan getrouwd worden in de trouwzaal en in de raadzaal. Beide zalen bieden een prachtig plaatje voor je huwelijksceremonie.

Bijzonder zijn de vele kolossale zwerfstenen die hier in de IJstijd zijn afgezet. Bij het gemeentekantoor in het centrum van Winterswijk is de op een na grootste steen te zien die ooit in Nederland aan de oppervlakte is gebracht (43.300 kg zwaar en 1500 miljoen jaar oud!). Een mooi decor voor de foto als je trouwt op het gemeentehuis. 
Ook de doopsgezinde kerk van Winterswijk is een prachtige optie voor jullie jawoord.

Maar daarmee ben je er nog niet. Het aanbod is veelzijdig in Winterswijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremonie in de authentieke Venemansmolen of misschien restaurant De Woord. Het restaurant was een kleine Saksische boerderij met slechts enkele koeien, een paard en een klompenmakerij. De toenmalige eigenaar (begin 1900) bouwde een zijstuk aan de boerderij om daar een borrel te kunnen schenken. Het restaurant van De Woord bevindt zich op de deel, waar 30 jaar geleden de koeien nog stonden. Nu kun je in deze sfeervolle omgeving het jawoord geven. 


In de Parktuin van Wamelink elkaar trouw beloven? Speciaal voor de huwelijksvoltrekking wordt een idyllisch prieeltje voor jullie gecreëerd. Het prachtige uitzicht zorgt voor een geweldig plaatje. En wat dacht je van de foto’s die er in deze mooie omgeving gemaakt kunnen worden!


Vlakbij Winterswijk, midden in het buurtschap ’t Woold, ligt verscholen achter de bomen het fraaie Landgoed Vriezenhuis. In de Villa bevindt zich een prachtig hotel, sfeervolle appartementen zijn te vinden in het voormalig koetshuis. De hele omgeving ademt een rijke historie. Een ideale plaats voor een romantisch jawoord.

Zit de locatie van jullie dromen er nog niet bij? Kijk dan achter in het magazine Huwelijk in Gelderland voor de complete lijst met trouwlocaties van Winterswijk.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven