Trouwen bij Gemeente Voorst « Huwelijk

Gemeente Voorst

H.W. Iordensweg 17
7391 KA Twello

0571 279911
gemeente@voorst.nl
www.voorst.nl

Trouwlocaties in Voorst

In het gemeentehuis van Twello is het warm, sfeervol en modern met een prachtig panorama uitzicht op de bruidstuin. 
Auberge ’t Hartelaer is een rustieke accommodatie, bestaande uit de vroegere meierij en de oude schaapskooi. Het geheel ademt een tijdloze, barokke sfeer. In de romantische voormalige schaapskooi kan het huwelijk voltrokken worden.


Aan de rand van Twello ligt Huis Duistervoorde. Dit is een voormalige havezate en zusterhuis. De oude glas-in-loodramen en de gewelven in het souterrain doen nog herinneren aan de kloosterperiode.

Restaurant Hofstede De Middelburg ligt aan recreatieplas Bussloo. Het is een fraai gerestaureerde boerderij uit 1863. De hofstede is een ultieme combinatie van natuur en historie. 


Nog klassieker is het landhuis op Landgoed Het Hunderen. Dit is lommerrijk gelegen in de bossen en beschikt over een rustieke trouwzaal. 


Het gemeentebestuur van Voorst heeft besloten om het mogelijk te maken om in een gebouw naar keuze te trouwen. Uiteraard moet het beoogde gebouw wel aan enkele eisen voldoen en is de plechtigheid altijd voor iedereen toegankelijk. Achter in het magazine Huwelijk in Gelderland vind je een aantal opties die de gemeente geeft. Je zult zien dat de keuze heel divers is.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven