Trouwen bij Gemeente Ubbergen « Huwelijk

Gemeente Ubbergen

Rijksstraatweg 139
6573 CL Beek-Ubbergen

14 024
gemeente@ubbergen.nl
www.ubbergen.nl

Trouwlocaties in de gemeente Ubbergen

Ubbergen heeft niet alleen veel natuurschoon, maar ook een aantal fraaie trouwlocaties: het Persingense kerkje, de kleine Bartholomeuskerk en de raadzaal en B&W-kamer van het gemeentehuis. De beide bijzondere historische kerkjes beschikken over gothische boogramen en sfeervolle kroonluchters, waarbij de stijl van de Persingense kerk iets strakker is dan die van de Bartholomeuskerk. Het kerkje van Ubbergen moet in dit rijtje ook absoluut niet vergeten worden. 


Maar er is nog een kerkje wat zeker genoemd moet worden namelijk het Kekerdomse kerkje. De kerk staat als enige in Nederland buitendijks en daardoor tijdens hoog water alleen per boot te bereiken.


Trouwen in Hotel Restaurant Café Oortjeshekken behoort tevens tot de mogelijkheden. Het hotel ligt in het natuurgebied 'de Ooijpolder'. Het wordt omringd door polderlandschap met pittoreske boerderijtjes en de rivier de Waal. Sommige delen van het monumentale pand dateren van rond 1600. 
Omdat Oortjeshekken in een stiltegebied ligt, is versterkte muziek op een eventueel feest na het jawoord niet mogelijk. Wel kan er in overleg akoestische muziek gespeeld worden.

Andere mogelijkheden om te trouwen zijn: Golden Tulip Val-Monte, Hotel ’t Spijker of Verpleeghuis Kalorama in Ubbergen.


(vanaf 1-1-2015 samen met Groesbeek en Millingen, meer info www.muggemeenten.nl)

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven