Trouwen bij Gemeente Rheden « Huwelijk

Gemeente Rheden

Hoofdstraat 3
6994 AB De Steeg

026 4976911
info@rheden.nl
www.rheden.nl

Trouwlocaties in Rheden

Een unieke plek met allure is het 17e-eeuwse Kasteel Middachten in De Steeg. Een particulier bezit dat al eeuwen in dezelfde adellijke familie is. Het kasteel is geheel met alle pracht en praal in de authentiek bewoonde staat. Na aankomst over de statige oprijlaan kom je binnen via de vestibule en het adembenende trappenhuis, waarna je de Grote Zaal binnenschrijdt. Buiten maak je foto’s tussen de rozen in de eeuwenoude tuinen.


Kasteel Rhederoord, eveneens in De Steeg, is schitterend gelegen op een lommerrijk landgoed. Je kunt er trouwen in de sfeervolle zaal met eeuwenoude schouw. En na het jawoord ga je in de Engelse tuin tussen de rozenperken genieten van het uitzicht over de IJsselvallei. Of je kiest voor een huwelijk op een van de Koninklijke balkons of in een eigen setting op het twaalf hectare grote landgoed. Als finishing touch reserveer je een fraaie bruidssuite.


Er zijn de afgelopen jaren in Rheden veel nieuwe locaties als officiële trouwlocatie aangewezen. De Sjoel in Dieren is in 2010 opnieuw ingewijd als synagoge. Er hebben al enkele choeppot (bruiloften) plaats gevonden. Naast de Synagoge zijn er enkele mooie kerken waar in getrouwd kan worden. 


Villa Veertien in Dieren is een villa met een prachtige tuin, direct gelegen aan de IJssel. Het pand is aangewezen als monument en is oorspronkelijk gebouwd als een houtzagerij. Na een grote renovatie is het stijlvol ingericht. Jullie worden hier ontvangen in alle luxe en met alle comfort.


Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé, een eigentijds ingericht Grand café en een Schouwburg. Deze diversiteit aan zalen maakt Theothorne een uitstekende trouw- en feestlocatie.

Eens was landgoed Avegoor het verblijf van Vorsten en Vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en deze rijke traditie wordt nu voortgezet. Het hippe en trendy hotel met een authentiek jasje is een prachtige plaats om elkaar het jawoord te geven.

Paviljoen de Posbank in Rheden is tevens een mooie plek om jullie huwelijk te laten plaatsvinden. Schotse Hooglanders en een overweldigende natuur vormen het decor voor jullie trouwdag. Het paviljoen is geheel aangepast aan de bosrijke omgeving.


Trouwen aan de voet van de Posbank kan in de nostalgische boerderij van Sandton Hotel De Roskam. De Roskam is al meer dan 300 jaar gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland. Direct naast het hotel ligt een prachtige boerderij genaamd Grand Bistro 1688. Een prachtige locatie voor jullie bruiloftsfeest, diner of receptie.


Brochetterie De Deel geeft jullie de mogelijkheid de complete trouwpartij te organiseren. In de sfeervolle boerderij kunnen jullie de gasten ontvangen, de bruidstaart aansnijden en het diner gebruiken. Aansluitend kan een bruisend feest de avond besluiten.


Ja, ik wil! Kunnen jullie nu ook zeggen in theater/concertzaal Kastanjelaan13 in Velp. Geheel naar eigen idee kun je het jawoord geven tijdens bijvoorbeeld een concert of een theatervoorstelling. Na de officiële plechtigheid kunnen jullie genieten van een diner in de Lounge en daarna door feesten in de zaal.


Trouwen in een informele en Bourgondische sfeer kan bij restaurant De Peerdestal te Ellecom.

Tot slot kun je ook nog kiezen om te trouwen in de Watermolen in Velp.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven