Trouwen bij Gemeente Renkum « Huwelijk

Gemeente Renkum

Generaal Urquhartlaan 4
6861 GG Oosterbeek

026 3348111
info@renkum.nl
www.renkum.nl

Trouwlocaties in Renkum

De gemeente Renkum noemt zichzelf een gemeente vol beloften en voor trouwlustigen maakt ze dat waar. Voor het sluiten van het huwelijk krijgen jullie hier alle ruimte. Mits de woning binnen de gemeentegrenzen van Renkum ligt, kan het huwelijk zelfs thuis voltrokken worden.

Renkum wijst verder op een aantal andere mogelijkheden: de raadzaal of de trouwzaal in het gemeentehuis van Oosterbeek, in verschillende horecagelegenheden of in het romantische Kasteel Doorwerth. 
Bilderberg Kasteel Doorwerth is een imposante burcht midden in de natuur. De Ridderzaal in het kasteel is een officiële trouwlocatie en het koetshuis vormt een schitterend decor voor je receptie of feest, bij mooi weer kun je op de binnenplaats terecht.


Een andere mogelijkheid is Hartenstein@Laurie. Dit restaurant is gelegen in hartje Oosterbeek in een voormalig koetshuis naast Villa Hartenstein waar nu het Airborne museum is gevestigd. Hartenstein@Laurie beschikt over een zonovergoten terras, een wijnkelder en een Kroonzaal voor feesten en partijen. Hier staan jullie wensen centraal.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven