Trouwen bij Gemeente Putten « Huwelijk

Gemeente Putten

Fontanusplein 1
3881 BZ Putten

0341 359611
info@putten.nl
www.putten.nl

Trouwlocaties in Putten

Naast de smaakvol ingerichte trouwzaal van het gemeentehuis telt Putten vier aangewezen trouwlocaties. 


Kasteel De Vanenburg biedt een romantisch en landelijk decor. Het landgoed en de fraaie kasteeltuinen dienen als decor voor de trouwreportage. Je geeft het jawoord in één van de stijlvolle zalen die nog steeds de rijke historie van het kasteel ademen. Kasteel De Vanenburg is eveneens geschikt voor de receptie, het diner en het feest. En wat is er tot slot van jullie trouwdag mooier om hier te overnachten in de comfortabele bruidssuite. 


Het lommerrijke Landgoed Schovenhorst ligt aan de rand van de Veluwe. In het Koetshuis heerst de sfeer van vroeger, maar dan met modern comfort. Het gebouw is sfeervol en knus. De bomentuinen, met de 155 jaar oude Mammoetboom is geliefd voor fotoreportages, terwijl de gasten een rondleiding krijgen.


De ligging van Hof van Putten is ideaal voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het centrum en de kerken liggen binnen loopafstand van het viersterrenhotel. Het gastvrije hotel heeft volop rekening gehouden met de faciliteiten die nodig zijn om een bruiloftsfeest onvergetelijk te maken.


De boerderij, de Mariahoeve, is een klein openluchtmuseum dat het vroegere leven op een Veluwse boerderij laat zien. Compleet met moestuin, boomgaard, knollenveld en paddenpoel. Een deel van de opstallen is ingericht als Bed & Brood-accommodatie. De Schenkerij naast de boerderij is een prachtige ruimte en zeer geschikt voor een intieme receptie.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Large_trouwen_in_gelderland_bruidsmagazine

Trouwen in Gelderland

Large_s2

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven