Trouwen bij Gemeente Oude IJsselstreek « Huwelijk

Gemeente Oude IJsselstreek

Staringstraat 25
7081 BN Gendringen

0315 292292
info@oude-ijsselstreek.nl
www.oude-ijsselstreek.nl

Trouwlocaties in Oude IJsselstreek

In Varsseveld kan er op boerderij het Hofshuus getrouwd worden. Dit is een gaaf bewaarde halle-huis-boerderij uit de vorige eeuw. De Grote Keuken, met open haard, biedt een warm onthaal aan kleine gezelschappen. Voor grote groepen tot honderd personen is er De Deel.


Wil je nog meer ruimte, dan kun je kiezen voor de oude Ettense kerk, voor zowel burgerlijk als kerkelijk huwelijk. De Ettense kerk is een openbaar monument dat wordt geroemd om de akoestiek.


De DRU Cultuurfabriek ligt in het centrum van Ulft aan de oever van de Oude IJssel. Het complex kent een lange historie als ijzergieterij en metaalfabriek. De leegstaande fabriek kreeg in de afgelopen jaren een bruisend nieuw leven. De overblijfselen van een industrieel verleden zijn in de DRU Cultuurfabriek nog steeds tastbaar aanwezig. Deze locatie heeft een geheel eigen sfeer en wordt voor een huwelijksvoltrekking smaakvol ingericht. 


Tot slot verhuurt MFC De Gent de grote zaal als trouwlocatie. Door de mooie opstelling en aankleding is dit een locatie die zeker meetelt.


Bruidsmagazine

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie. Hierbij kun je denken aan jullie eigen achtertuin, maar ook aan een horecagelegenheid. Een aantal horecagelegenheden speelt al in op deze mogelijkheid en maakt veel werk van jullie huwelijksfeest. 


De kleine kapelletjes in Sinderen en Megchelen behoren onder andere tot de mogelijkheden. Trouwen bij de Korenmolen in Voorst is een andere optie.

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven