Trouwen bij Gemeente Oost Gelre « Huwelijk

Gemeente Oost Gelre

Varsseveldseweg 2
7131 BJ Lichtenvoorde

0544 393535
gemeente@oostgelre.nl
www.oostgelre.nl

Trouwlocaties in Oost-Gelre

Oost Gelre staat bekend om haar prachtige landschap. Tussen de bossen, moerassen en venen waan je je eerder in Münsterland dan in ons eigen kikkerlandje. Minstens zo mooi is het gemeentehuis van Lichtenvoorde. Je komt binnen via de bordestrap en wordt naar de bovenste verdieping geleid. Er is een lift voor minder validen.

De tweede locatie, het gemeentehuis van Groenlo is eveneens via het bordes bereikbaar. Op beide locaties kan de gastheer sfeermuziek voor je regelen.

Huijs van Basten Asbeck is een van de oudste woonhuizen van Groenlo. Het voorhuis met bijbehorend Koetshuis, de zandstenenpoort met de wapens van de families, het lijkt of je enkele honderden jaren teruggaat. Dit toneel van jonkvrouwen en ridders maakt je jawoord tot een sprookje.

Je beleeft een ander historisch avontuur wanneer je elkaar het jawoord geeft op Het Reirinck. De Boerderij, het Landhuisje, de Herberg en de Brouwershof bieden verschillende mogelijkheden.

Bij Restaurant Beneman in Vragender kun je niet alleen binnen trouwen, maar biedt ook de sfeervolle partytuin bij mooi weer een mooi decor voor jullie ceremonie, receptie en huwelijksfeest.

Partycentrum Fox ook het overwegen waard, net als Herberg Museum Restaurant Erve Kots in Lievelde, de Oude Calixtuskerk in Groenlo en het Huys van Frederik Hendrik in Groenlo. Deze locaties bieden niet alleen de mogelijkheid tot een jawoord, maar voor een fotoreportage kun je er ook zeker terecht!

Ook zijn Café Zaal Hogenkamp in Lichtenvoorde, Parochiehuis Zieuwent , Het Witte Paard in Zieuwent en kampeerboerderij Beusink in Lievelde als trouwlocatie aangewezen; evenals Kaasboerderij Weenink. Deze boerderij is een verrassende ontmoeting tussen Kaas, Koeien & Kunst.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven