Trouwen bij Gemeente Nunspeet « Huwelijk

Gemeente Nunspeet

Markt 1
8071 GJ Nunspeet

0341 259911
gemeente@nunspeet.nl
www.nunspeet.nl

Trouwlocaties in Nunspeet

Nunspeet is gelegen in de Veluwe en vanwege het aanwezige bos, water en de heidevelden een toeristische trekpleister. Maar Nunspeet is niet alleen een mooie gemeente om te wonen en te recreëren... maar ook zeker om te trouwen.

De trouwzaal is een smaakvol ingerichte ruimte waar al veel bruidsparen elkaar het jawoord hebben gegeven. 
Niet alleen het gemeentehuis biedt een mooie trouwzaal.

Je kunt ook terecht in het sprookjesachtige Koetshuis Hulshorst. Landgoed Hulshorst leent zich bovendien bij uitstek tot het maken van een prachtige trouwreportage.


Op landgoed De Trippenmaker in Hulshorst ligt Apollo Hotel De Beyaerd. Wie het terrein oprijdt kan door de bomen al een glimp opvangen van de verschillende monumentale gebouwen. De landelijke ligging van het paviljoenhotel en de Engelse sfeer zorgen voor een heerlijke Veluwse beleving van jullie trouwdag.


Verscholen in de bossen en toch op loopafstand van het NS station Nunspeet ligt Landgoedhotel Villa Vennendal. Een prachtig en sfeervol 4-sterren hotel dat niet alleen bijzonder onderdak biedt aan liefhebbers van eeuwenoude bossen, zandverstuivingen en heidevelden, maar ook de perfecte plek is om jullie trouwdag te vieren; intiem vanaf tien personen of groots tot driehonderd personen.


The Bell Inn is tevens een locatie die jullie zeker moeten overwegen. Op deze prachtige locatie, midden in het bos, is er elk seizoen een mooi uitzicht vanuit de wintertuin.


In het hart van het pittoreske Vierhouten vind je The NoVice. The NoVice is gevestigd in een nostalgische boerderij waarvan de deel stamt uit 1843. De boerderij is omgetoverd tot een restaurant en bistro en ook officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet.

Ook in Vierhouten, midden op de Veluwe, ligt al meer dan 150 jaar het statige De Mallejan. Dit sfeervolle Fletcher hotel heeft de charme van een Engels landhuis, compleet met paardenstallen en een culinair restaurant. Het jawoord kan gegeven worden in de rijk aangeklede Benteyzaal of in het restaurant. Beide zalen vormen een prachtig decor voor uw huwelijksplechtigheid.


Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven