Trouwen bij Gemeente Nijkerk « Huwelijk

Gemeente Nijkerk

Kolkstraat 27
3861 AK Nijkerk

14 033
gemeente@nijkerk.eu
www.nijkerk.eu

Trouwlocaties in Nijkerk

Trouwen in Nijkerk is een feestje. De meest voor de hand liggende keuze is de trouwzaal van het stadhuis. Wat speciaal is aan deze plek is dat je letterlijk en figuurlijk in het middelpunt van de belangstelling staat. De gasten zitten in een kring om je heen.

Wil je toch liever een andere locatie dan het stadhuis? De Dorsmolen is met zijn sfeervolle, vrolijke en eigentijdse atmosfeer uitermate geschikt voor jullie trouwdag. Nadat het jawoord is gegeven, biedt het romantische, historische decor met zijn oude bomen, vijvers, rododendrons en monumentale gebouwen tal van fotomogelijkheden.
Samen met de Lindezaal boven Restaurant de Salentein vormt de Dorsmolen een uitstekende combinatie voor ceremonie, receptie, diner en feest. 
Een ander historisch en romantisch decor voor een prachtige huwelijksceremonie is Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. In deze nostalgische hoeve beleefden al tal van bruidsparen een gastronomisch hoogtepunt.

In Gasterij De Roode Schuur schrijd je over de rode loper naar de ambtenaar van de burgerlijke stand. Hier hebben ze alles in huis om je trouwdag onvergetelijk te maken. In deze bijzondere accommodatie kun je de dag afsluiten in de schitterende bruidssuite.

Wil je toch liever een andere locatie?  In de gemeente Nijkerk is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarde op elke locatie te trouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de schitterende horecagelegenheden die Nijkerk rijk is.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven