Trouwen bij Gemeente Neder-Betuwe « Huwelijk

Gemeente Neder-Betuwe

Burgemeester Lodderstraat 20
4043 KM Opheusden

14 0488
info@nederbetuwe.nl
www.nederbetuwe.nl

Trouwlocaties in Neder-Betuwe

De trouwlocatie van oudsher is het gemeentehuis in Opheusden. 
Een sprookjesachtig decor voor bruiloftsfeesten is Kasteel Wijenburg in Echteld. Bij een uitbundig feest kies je daar voor de Ridderzaal op de eerste verdieping. Ingetogen intiem dineren doe je in de authentieke roodgetinte Heerensalon. Het jawoord geef je in de romantische Blauwe Salon. En eenmaal getrouwd waan je je voor een nacht kasteelheer en -vrouwe in de Bruidspoorttorenkamer, de enige slaapkamer die het kasteel rijk is.

In Echteld kun je ook kiezen voor het gezellige gastvrije Hotel Van Balveren. De 17e-eeuwse voorhoeve van het hotel is een prachtig monumentaal deel van het pand met een bijzonder klassieke uitstraling. Kies je ook nog voor een kerkelijke inzegening? Dan kan dat in het prachtige 13e-eeuwse kerkje tegenover het hotel.


Op de Meubelboulevard in Kesteren bevindt zich een forse, achtkantige stellingmolen, genaamd De Zwaluw. De Zwaluw herbergt onder meer een sfeervol nostalgisch restaurant. Je hebt de mogelijkheid om het jawoord te geven in één van de prachtig ingerichte zalen. Hier kun je je complete bruiloft organiseren voor grote en kleine gezelschappen. De molen is natuurlijk een perfect decor voor jullie trouwreportage.


Herberg De Engel in Dodewaard is eveneens Huis der Gemeente. Bij mooi weer kun je er terecht op het terras of in de aangrenzende wijngaard.

Tot slot kun je nog kiezen voor Zalencentrum De Vicary in Ochten, ’t Veerhuis in Opheusden of het Ons Dorpshuis in Kesteren.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven