Trouwen bij Gemeente Montferland « Huwelijk

Gemeente Montferland

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam

0316 291391
gemeente@montferland.info
www.montferland.info

Trouwlocaties in Montferland

Montferland valt op door haar eeuwenoude locaties. Het 'Nije Raethuijs' is in 1531 gebouwd en is gelegen in de binnenstad van 's-Heerenberg. Dit klassieke stadhuis heeft een intieme trouwzaal die nog stamt uit de 16e eeuw.

Is een modern jawoord meer iets voor jullie? Dan is de moderne trouwzaal van het nieuwe gemeentehuis in Didam jullie locatie.


Het is ook mogelijk om in Huis Bergh te trouwen, dat behoort tot de grootste kastelen van Nederland. Het karakteristieke kasteel leent zich uitstekend voor het complete huwelijksfeest, vanaf de huwelijksvoltrekking in de Habsburgerzaal, het aansnijden van de bruidstaart en de receptie tot het diner en het feest. Aansluitend kan het bruidspaar overnachten in een luxueuze suite in een kasteeltoren.


Als trouwlocatie is D’n Dunsel erg in trek. Deze statige villa midden in Didam beschikt over een ruimte die tot ongeveer 1994 ook als trouwzaal van de voormalige gemeente Didam in gebruik was. Het monumentale pand heeft de toepasselijke naam 'd’n Dunsel' gekregen. Deze naam wordt in de volksmond door veel Didammers gebruikt. In de prachtige tuin kunnen de trouwfoto’s worden gemaakt.


Montferland biedt tevens de mogelijkheid om zelf een locatie te kiezen. Het trouwen op een keuzelocatie moet schriftelijk bij het college van B&W worden aangevraagd.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven