Trouwen bij Gemeente Maasdriel « Huwelijk

Gemeente Maasdriel

Kerkstraat 45
5331 CB Kerkdriel

14 0418
info@maasdriel.nl
www.maasdriel.nl

Trouwlocaties in Maasdriel

Maasdriel heeft met Kasteel Ammersoyen een indrukwekkende waterburcht als trouwlocatie. Er zijn onder meer een ridderzaal, een kemenade (vrouwenvertrek) en torenkamers, allen bereikbaar via eeuwenoude muurtrappen. Op de bovenverdieping is een expositie van gebruiksvoorwerpen uit zes eeuwen die tijdens het uitgraven van de grachten werden gevonden. In de kasteelkelder is een taveerne ingericht in stijl. De trouwzaal telt ongeveer vijftig zitplaatsen, maar er kunnen extra staanplaatsen gerealiseerd worden.

Partyschip Domani ligt in Kerkdriel, maar kan op de Maas varen door het gebied van de hele gemeente. De bemanning is gespecialiseerd in het organiseren van diverse soorten dagtochten, presentaties of feesten waarbij zelfs een barbecue aan boord tot de mogelijkheden behoort. 


De oude trouwzaal van het prachtige Slot Rossum is weer in ere hersteld door bureau p2. Daardoor is het vanaf 2013 weer mogelijk om te trouwen op deze historische trouwlocatie. Heel veel mensen zijn in het verleden al getrouwd in de raadzaal van het Slot Rossum. Eerst het officiële gedeelte en daarna een foto op de mooie trap in de hal. Een unieke locatie om trouwfoto's te maken in de prachtige tuin en het Slingerbos. 


De andere trouwlocaties zijn Gelre’s End in Hedel en het prachtig gerestaureerde Hurnskerkje in Hurwenen.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven