Trouwen bij Gemeente Lochem « Huwelijk

Gemeente Lochem

Markt 3
7241 AA Lochem

0573 289222
info@lochem.nl
www.lochem.nl

Trouwlocaties in Lochem

Sinds begin 2013 wordt er getrouwd in het nieuwe gemeentehuis aan de Hanzeweg in Lochem.
Net als in veel andere gemeentes is het in Lochem mogelijk in elk gebouw (uitgesloten kerk en relaxinrichting) te trouwen.

Zo is bijvoorbeeld Fletcher Hotel De Scheperskamp bij uitstek een plek om stijlvol te trouwen en te feesten. 
Midden in het groen ligt Stayokay Gorssel, gevestigd in een prachtig Noors jachthuis. Een ongedwongen trouwlocatie met een groot bosrijk terrein. In de jachtzaal zijn nog veel authentieke details te vinden zoals de Noorse plafondversieringen, de originele houten vloer en de imposante open haard bewaard gebleven. De jachtzaal wordt tegenwoordig als restaurant gebruikt en is bij uitstek geschikt voor een romantische huwelijksvoltrekking of een bruiloftsfeest.


En wat te denken van de statige Koningszaal van Huis de Voorst in Eefde. Dit 17e-eeuwse paleis doet sterk denken aan Paleis Het Loo. Hier heb je tevens de mogelijkheid om na de officiële plechtigheid te blijven voor de kerkelijke inzegening, het feest of de receptie. Foto’s maak je natuurlijk in de Engelse landschapstuin met prieel.


Huis Verwolde in Laren biedt de prachtige Oranjerie in de Franse zuidtuin als trouwlocatie. Huis Verwolde is een paradijs voor liefhebbers van natuur- en cultuurschoon. De classicistische edelmanwoning uit 1776 is prachtig gelegen in een groot particulier landgoed.


Je hebt de mogelijkheid waarschijnlijk nooit overwogen, maar je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ thuis trouwen.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven