Trouwen bij Gemeente Heumen « Huwelijk

Gemeente Heumen

Kerkplein 6
6581 AC Malden

14 024
heumen@heumen.nl
www.heumen.nl

Trouwlocaties in Heumen

Naast het gemeentehuis in Malden kun je voor een avontuurlijke bruiloft terecht in Het Groot Jachthuis Le Marron.

Ook kun je naar het rustieke Landgoed Bergzicht - De Raaf. Het oude herenhuis herbergt een historische collectie meubelen en kunst uit de regio. Daarnaast worden oude onderdelen van het landgoed zoveel mogelijk in ere hersteld, zoals de mouterij en de brouwerij, de oranjerie in de tuin, de wagenschuur en de kuiperij. Voor de trouwplechtigheid kunnen de twee kamers aan de voorkant afzonderlijk of samen gebruikt worden.


Op de grens van Nijmegen en Malden, in een prachtige, bosrijke omgeving, ligt Villa Klein Heumen. Het is een bijzondere, eigentijdse locatie waarbij ontmoeten centraal staat. Dat kan binnen, in de sprankelend ingerichte villa. Maar ook buiten, waar je energie en rust vindt in het bos.


De Muse is de perfecte trouwlocatie voor muziekliefhebbers. Deze unieke combinatie van muziekcafé en accordeonmuseum en –speciaalzaak is gevestigd in het oudste pand van Malden.


Voor bruidsparen die van kunst houden en te midden van kunstwerken het jawoord willen geven, biedt het Marishuis een exclusieve sfeer en entourage die aan de dag een bijzonder cachet verlenen. Het unieke atelier van Jac Maris in biedt plaats aan ca. 60 personen.


In Nederasselt is Burgers en Buitenluis aangewezen als trouwlocatie. Dit restaurant is gevestigd in een fraai pand waarbij je je bij binnenkomst meteen thuis voelt. Door de jarenlange ervaring met bruiloften is jullie trouwdag hier in goede handen.


In Overasselt kun je kiezen voor de voormalige NH-kerk. Het kerkje is het restant van een laat-gotische kerk uit de 15e eeuw. Nu doet het dienst als expositieruimte en kun je er trouwen. 


Tot slot is het in Heumen niet alleen mogelijk om een locatie eenmalig aan te wijzen als ‘huis der gemeente’, maar ook een familielid, vriend of kennis kun je voor één dag benoemen tot trouwambtenaar.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven