Trouwen bij Gemeente Harderwijk « Huwelijk

Gemeente Harderwijk

Havendam 56
3841 AA Harderwijk

0341 411911
info@harderwijk.nl
www.harderwijk.nl

Trouwlocaties in Harderwijk

Harderwijk heeft een prachtig historisch Stadhuis waar de ruime raadzaal speciaal voor grote groepen is.

Bovendien is er het kunstcentrum de Catharinakapel. Door de verbintenis van cultuur met historie is de kapel een unieke locatie voor zowel de burgerlijke huwelijksvoltrekking als de kerkelijke inzegening. Inclusief de wisselexposities en de vermaarde ‘Grotrian-Steinweg’-vleugel die ter beschikking staat voor gastpianisten.


Als klassiek alternatief kun je naar de Tuinkamer in het Stadsmuseum. Omringd door de geschiedenis van Harderwijk nodigt de gemeente je uit zelf geschiedenis te schrijven.

Een andere passende historische locatie is het stijlvolle Kasteel De Essenburgh in Hierden. Het is gelegen op een landgoed, temidden van eeuwenoude bomen en weilanden, op de rand van de Veluwe en de Randmeren. Het kasteel, dat je bereikt via de lange oprijlaan, telt diverse zalen. Bovendien kun je bij kleinere gezelschappen kiezen voor de authentieke voorkamers. 


Aan de Boulevard is gelegen M.P.S. de Stad Harderwijk. Dit modern ingerichte schip met trendy meubilair biedt jullie de kans om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven