Trouwen bij Gemeente Groesbeek « Huwelijk

Gemeente Groesbeek

Dorpsplein 1
6562 AH Groesbeek

14 024
gemeente@groesbeek.nl
www.groesbeek.nl

Trouwlocaties in Groesbeek

Aan de rand van de uitgestrekte bossen rond Groesbeek biedt Hotel Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek sfeer, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Het fraaie pand dat z'n oorsprong kent rond het jaar 1860, combineert de charme van vroeger met de luxe van nu.


Bij Landgoed Holthurnsche Hof kun je kiezen voor diverse locaties op het landgoed. De Brasserie is bijvoorbeeld geschikt voor 70 personen. In de Bar Holdeurn kan een feest voor 150 man worden georganiseerd. Overnachting is net als in De Wolfsberg ook hier te regelen. 


Een meer spiritueler omgeving vind je in het Museumpark Oriëntalis van de Heilig Landstichting.

Maar ook bij Conferentieoord de Poort speelt spiritualiteit een belangrijke rol. Natuur, rust en ruimte zorgen voor prettige informele sfeer. Misschien wel de perfecte plaats om elkaar het jawoord te geven.

Trouwen in Afrikaanse sferen kan bij het Afrika Museum in Berg en Dal. Het binnenmuseum is gevestigd in een voormalig klooster. In het buitenmuseum is te zien hoe en waarin verschillende Afrikaanse bevolkingsgroepen leven. Het autrium, auditorium en het museumrestaurant bieden volop mogelijkheden voor een geslaagde trouwdag.

En dan hebben we nog Hostellerie Rozenhof en het Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal. Bij de laatst genoemde wordt midden in de bossen de rode loper voor jullie uitgerold.


(vanaf 1-1-2015 samen met Millingen en Ubbergen, meer info www.muggemeenten.nl).

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

9 november: Duurzaam Trouwen Deventer

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven