Trouwen bij Gemeente Geldermalsen « Huwelijk

Gemeente Geldermalsen

Kuipershof 2
4191 KH Geldermalsen

0345 586611
info@geldermalsen.nl
www.geldermalsen.nl

Trouwlocaties in Geldermalsen

Voor een moderne trouwerij kies je de trouwzaal van het gemeentehuis.

Wil je liever iets in de klassieke sfeer, dan is er het historisch polderhuisje in Acquoy. Dit hoekhuis is ingericht en gemeubileerd in oude stijl en biedt plaats aan maximaal 35 personen, waarvan 20 zitplaatsen. 
Wie het prachtige trapje van het polderhuis liever vervangt door een ronde poort, kiest voor het Rechthuis in Gellicum. Dit huis oogt als een klein kasteel en heeft toch een intieme sfeer.

Tussen de groene uitgestrekte akkers en bossen op het prachtige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe lijkt het alsof de tijd er stil heeft gestaan. In het sfeervolle hart van Mariënwaerdt is een aantal prachtige locaties opengesteld voor het vieren van een geweldig huwelijksfeest. In de voormalige Stallen worden jullie familie en vrienden ontvangen. De ceremonie vindt plaats in het naastgelegen, prachtig gerestaureerde Koetshuis.
Naast het Koetshuis biedt Mariënwaerdt tal van andere unieke locaties, zoals de Grote Hooiberg, de Hooge Schuur en de Nieuwe Refter. Op het landgoed is ook de kerkelijke inzegening mogelijk.


Sinds enige jaren is het ook in Geldermalsen mogelijk op een zogenoemde vrije locatie te trouwen. Je maakt dan zelf de afspraken met de beheerder van de locatie. Benieuwd naar de voorwaarden? Informeer bij het Klantencontactcentrum van het gemeentekantoor in Geldermalsen.


Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven