Trouwen bij Gemeente Ermelo « Huwelijk

Gemeente Ermelo

Raadhuisplein 2
3851 NT Ermelo

0341 567321
gemeente@ermelo.nl
www.ermelo.nl

Trouwlocaties in Ermelo 

Het gemeentehuis van Ermelo met de smaakvolle trouwzaal ligt midden in het dorp. Op verzoek speelt het carillon het bruidslied van Wagner en de Hochzeitsmars van Mendelssohn. 
Echt bijzonder is het bezoekerscentrum van de Schaapskooi op de Ermelose Heide. Deze intieme trouwlocatie ligt op de uitgestrekte heidevelden tussen Staverden en Ermelo. De kooi is de thuisbasis van het Veluws Heideschaap. In het bezoekerscentrum kun je vijftig gasten meenemen.

Kasteel Staverden is in feite het vierde kasteel dat op deze plaats werd gebouwd, zo blijkt uit opgravingen. Nu is het een trouwlocatie met allure, met als bijzonder detail de speciale eigen witte pauwen.

Het idyllische prieel in de tuin van Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo is ook een favoriete trouwlocatie. Verscholen in de bossen is het hotel gebouwd in de stijl van de Franse Zonnekoning. Voor culinair diner-dansant, een feestelijke receptie of een sprankelende feestavond heb je ruime keus uit de schitterende ruimtes, zowel binnen als buiten de Heerlickheijd. 


Landgoed Het Roode Koper is een mooi monumentaal landgoed, omringd door klassieke Engelse tuinen en de schitterende bossen van de Veluwe. Het Roode Koper combineert klassieke elegantie met modern comfort. Het is mogelijk een intieme sfeer te creëren maar ook het hele landgoed kan exclusief worden afgehuurd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op de meest oostelijke grens van de gemeente ligt Restaurant Theehuis Uddelermeer. Prachtig gelegen in de bossen aan het Uddelermeer en de Hunneschans is dit een ideale locatie voor het voltrekken van je huwelijk, maar ook voor het vieren van je bruiloft. In een sfeervolle en nostalgische omgeving klinkt het jawoord in het Koetshuis of bij een groter gezelschap in de Serre.


Tot slot kun je het huwelijk ook laten voltrekken in De Zwarte Boer. Historie en luxe gaan op deze locatie hand in hand. Na de ceremonie kun je het feest binnen voortzetten in een van de authentieke ruimtes van dit boutique hotel-restaurant of buiten op een van de schitterende terrassen. Jullie trouwdag wordt afgesloten in de bruidssuite ‘Sandberg van Leuvenum’.  


Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven