Trouwen bij Gemeente Brummen « Huwelijk

Gemeente Brummen

Engelenburgerlaan 31
6971 BV Brummen

0575 568233
gemeente@brummen.nl
www.brummen.nl

Trouwlocaties in Brummen

In 2013 is het gemeentehuis ingrijpend verbouwd. De nieuwbouw omarmt het oorspronkelijke pand. De stijlvolle en moderne trouwzaal bevindt zich in het nieuwe gedeelte. Deze zaal betreed je via het oude gedeelte,de witte villa. Deze werd in 1890 gebouwd door de toenmalige kasteelheer van De Engelenburg.

Kasteel Landgoed De Engelenburg is vlakbij de IJssel gelegen. Precies daar waar het veerpontje naar Bronckhorst vertrekt. De historische ambiance op deze prachtige locatie, het bordes met rode loper, champagne, bloemen en een geweldige tuin zijn de facetten die de huwelijksdag tot een plaatje maken. We hoeven je vast niet uit te leggen dat overnachten in dit kasteel je droombruiloft tot het laatste moment compleet maakt!

De derde locatie van Brummen is Fletcher Hotel- Landgoed Huis te Eerbeek; het voormalige jachtslot van de Heeren van Bronckhorst. Het landgoed bestaat uit zo’n 20 hectare bossen en weilanden en het slot zelf is de enig overgebleven vleugel van een kasteel dat in de 14e eeuw gebouwd werd. Nu is het een hotel-restaurant en geliefd conferentiecentrum.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven