Trouwen bij Gemeente Berkelland « Huwelijk

Gemeente Berkelland

Markstraat 1
7271 AX Borculo

0545 250250
info@gemeenteberkelland.nl
www.gemeenteberkelland.nl

Trouwlocaties in Berkelland

In het gemeentehuis in Borculo kan getrouwd worden. De trouwzaal, te bereiken via de marmeren trap, is eigentijds en heeft een ruime lichtinval.


Het is heel apart je jawoord te geven in boerderijmuseum De Lebbenbrugge in Borculo. Het plaatst je ruim honderd jaar terug in de tijd. Van oorsprong is De Lebbenbrugge al zo'n 600 jaar oud en ligt midden in de natuur. De voormalige boerderij, herberg, tolhuis en jachthuis werden in 1934 een boerderijmuseum. Al naar gelang de grootte van het gezelschap zijn er verschillende ruimten beschikbaar.


In Eibergen zijn er zelfs twee prachtige locaties waar je kunt trouwen. Het Muldershuis ligt in het dal van de Berkel. Dit karakteristieke huis werd in 1753 gebouwd als onderkomen voor de mulder van de nabij gelegen Mallumse watermolen. De prachtige omgeving met watermolen en 17e-eeuwse schutsluis maken dit pand bij uitstek geschikt voor een feestelijke huwelijksvoltrekking.

En dan is er nog het bezoekerscentrum ’t Vonder van de Eibergse Berkelschippers aan het Koeweidepad. Voor de huwelijksvoltrekking is de expositieruimte sfeervol ingericht. Dit bezoekerscentrum, annex botenhuis is ook de vaste ligplaats van de Berkelzomp ‘de Snippe’. Je kunt je laten verleiden om hier  daadwerkelijk in het huwelijksbootje te stappen.

Zit de betreffende locatie er voor jullie nog steeds niet bij? Het is binnen bepaalde voorwaarden natuurlijk ook mogelijk op een eigen locatie te trouwen!

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

21 januari: Duurzaam Trouwen Arnhem

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven